Well, I never saw it coming. I should've started running a long, long time ago. And I never thought I'd doubt you, I'm better off without you. More than you, more than you know.

blivit lite glest på skrivandet, men är man upptagen så är man. hehe.
har sovit över hos hill de senaste två dygnen, har varit soft. mycket film,rökning och snack. känns bra, att inte dricka oxå. löftet att inte dricka innan nyår bröts ju ganska snabbt. vart väl som vanligt två vändor i helgen. folk har fan rätt, jag kommer fan bli en jävla alkis alltså. så nu, nu blir det inge mera, förutom nyår. sen väntar en lång perido utan alkohol, vill inte en själv längre..

men men, nog om mina så kallade problem. två dagar till jul, är klar med alla julklappar, helt på egen hand heeeeeehehehehehe....

har varit så negativ till julen det här året att jag bara tycket det ska bli lite najs nu faktiskt, inte maten eller sakerna, eller jo kanske lite sakerna om det är något bra. men bara att man är med familj och släkt och har kul. haha lameeeeeee!!

sitter och lyssnar på lite skön musica och bara är hemma för tillfället, har planerat att sitta hemma hela lovet utan att tvätta håret (äckligt??) men då växer det som fan, börjar få riktiga hår komplex nu allså haha.

ska fan gå ner och hämta nå dricka och dö framför my baby, tvn.

peace.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0