TGIF

Verkar som att den enda gång jag hinner skriva är när jag sitter på bussen till jobbet hehe. Vilket jag även gör nu då. 

Fredag igen, kändes som det var igår jag sa "det är fan alltid måndag", dagarna går så sjukt snabbt just nu. 
Sen har jag inte hunnit träffa Josefin på ett par hundra år heller, vilket suck, vi jobbar om varandra hela tiden.. 

Veckan har beståt av jobb, jobb och träning. Så trött på att jag inte ser några resultat alls på mig själv trotts att jag tränar och äter sunt. Hade varit hundra gånger mer motiverad till allt detta om jag iallafall fick se lite resultat.. 

Idag stänger jag och slutat runt 9 - halv 10 tiden ikväll! Är bjuden på middag hos Elin och Melinda ikväll också, deras rommie har planerat svensk julmat och fest. Ska dock inte dricka då jag vill orka träna imorgon oxå. Men de låter mysigt så ska försöka orka ta mig dit efter jobbet! 
Är bjuden på ett nytt "seminarie" om träning och kost från herbalife imorgon kl 11. Jag vill men ändå inte, har ju redan sagt att jag ska men tvivlar fortfarande lite. Är så långt bort och fattar inte t-banan här i Oslo haha 🙈 
Jag borde få ett tecken om jag borde gå eller inte, Gud? 

Nåväl, ska fortsätta filosofera resten av resan till jobb och sen ska jag slita den sista jobbdagen denna vecka 🙌 

Hade 



Inget fan av barn..

Glömmer av att skriva av mig här. Var ju ett tag sen nu, eftersom jag fyllde mina fransar sist och den här veckan är det dags igen! Kan verkligen inte leva utan dom och skulle aldrig orka börja använda maskara igen. 

Har inte hänt så mycket sen sist! Hängt mycket med Elin och Melinda. Så skönt att få komma bort från kollektivet då jag inte alls trivs att bo med grisar. Har jobbat och försökt tränat så mycket jag orkat. Har även varit sjukskriven en vecka för magproblem som jag inte lyckats bli av med heller. 
Har även hunnit med en konsultation för en eventuell förändring 👆 

I helgen är både jag och Jossan lediga, ett eventuellt firande av det på lördag! Längtar 😍 

Sitter på bussen till jobbet nu, och är omringad av dagisbarn. Sitter liksom på en "en-mannaplats" och ändå ska ungjävlarna sitta bredvid mig. Dom stinker blöt hund och hoppar runt som om de vore höga på något speedat! Påminn mig om att jag ska vänta länge innan jag ska ha några ungar... 

Slänger in några bilder från veckorna som varit, enjoy. 😇 














Var oxå på "julebord" nummer två med Max, ett tre timmar långt möte och äcklig norsk julmat... 











RSS 2.0