Sug






JAG ORKAR INTE!

Detta blir nu andra gången jag ska försöka skriv detta inlägg. Det förra kan jämföras med en novell så blir inte kul att skriva om. Skriver samtidigt som jag kollar på ett spännande avsnitt av prison break. Som blivit en favorit av serier. 

Har inte så mycket tid till att skriva som jag egentligen vill. Jobbar mycket, med lite tid och en släng av sömn! Trots kombon så är livet här fortfarande sjukt bra! 

Helgen spenderades i Skellefteå, Sverige! Hemma hos Sara och hennes goa familj! Vi tog tåget torsdagsmorgon från Narvik! En mysig resan. Väl framme blev vi gott mottagna av Saras föräldrar!
Vi åt Max och la oss sedan. Fredag och lördagen bestod av shopping och äta! Vi åt Max, Kina och godis. Fick träffa Saras systern. Super söt och trevlig tjej! :) 

På söndagen tog vi Saras nylagade bild tidigt på morgonen för att hinna hem i god tid. Slutade med en spontan omväg till Ikea i Haparanda! Vi gick bananas och köpte hundra saker till badrummet, allt i rosa! Fick även med mig en del till rummet. Så som hyllor, sängkläder, lampor etc! Är nöjd! 

Veckan har varit som en vanlig vecka här i bardufoss! Långa arbetspass med en del sömn. Det går fort då, redan torsdag imorgon och snart helg igen. 
I helgen vankas solfest. Meningen med denna är att solen inte varit framme på flera månader, nu tittar den äntligen fram! Det firar hela nordnorges försvar med en stor fest, där alla går all in med sommaroutfit och allt! Känner dock att jag inte har några kläder, vilket ger mig panik! 
Men är gira för att jag får fira in detta med min livskamrat, Sara! 👌❤️ 
Trotts våra bråk, att vi är oens och sura på varandra av olika anledningar, så är hon ju ändå mitt hjärta! Jag är så gira på alla våra planer! Och snart vankas planer som får mig att spricka av förväntan!! ❤️ 

Tågresan, utsikten från fjället, kos








Mysfrukost hos Sara 


Nya brillor till backen. 

Myser på Ikea med massa rosa


Nya lampor i rummet 


Kos! 


lol

Ah kanske lite dramatiskt inlägg det föregående men haha ibland får jag panik! 

Somnade tillslut igår iallafall, efter konstiga mardrömmar så har jag tagit mig till jobbet. Jobbar dag idag, så skönt att få hela kvällen hemma istället för på jobb! 

Imorgen bär det av på äventyr! Är gira på att komma härifrån ett tag! 👏




Lever i en värld med snorungar



.. klasskamrater på gymnasiet. 

Så slutar meningen på en konversation jag hade med en saknad och nära vän hemma i Sverige! 

Och de är så sant! Jag har inte haft världens bästa dag idag, men dessa tankar slog mig faktiskt innan jag ens var irriterad. 
Varför är det så? När jag vad 12-13 så ansåg jag att folk som var 20-30 var vuxna människor, vuxna så som "mamma-vuxen" men nu när jag själv är 20 så kan jag inte känna att människor är vuxna! Känns fortfarande som om jag lever i en slags "gymnasietid". Då allas största mål är att ta sig till helgen för då kan man festa, bli diritings och kanske få ett ragg. Folk ser varandra som köttstycken och det största skvallret är vem som låg med vem. 

Visst jag kan också vara sjukt barnslig ibland och visst jag festar också. Men när de väl kommer till kritan så känns det inte som jag har någon "vuxen" att växa till mig med! 

Äh jag vet inte! Jag borde sova. De är dock svårt när världens liv försegår i huset just nu. 

Bara random tankar från min sida..


Mår dåligt

Söndagångesten kryper allt närmare in på mig. Trodde de var något som bara kom när man var fyllesjuk, men drack inte en droppe alkohol igår och känner mig ändå bakis med söndagsångest. 
Har nog mest ångest för att jag ätit så mycket idag, skräll... Ush. Längtar till vardagen och mina älskade rutiner! Ska från och med idag inte vika mig för att jag är bakfull, inte trycka i mig mat som jag gjort idag. Slutar bara med ångest. 
"Jag börjar på måndag" är något som låter bra i huvudet på dagen, nu när man går och lägger sig önskar man att man börjar nu, helst igår. 
Jag får ju skylla mig själv då jag blev svag bara för de blev helg.
Måste sluta vara svag, börja vara stark. 
Annars slutat de bara med att jag mår dåligt. 

Haha emoinlägget där då. 
Jag har iallafall inte gjort ett dritt idag. Var ut och sprang en timme på morgonen och lekte duktig. Sen gick de nedför och har legat i soffan hela dagen. 
Har börjar kolla en ny serie. Är helt betagen. Äntligen säger jag! "Orange is the new black" har kollat klart en säsong idag. 

Man märker att jag har för mycket fritid. 
Sen har jag fått någon märklig "jag måste" känsla. Jag har helt fått för mig att jag verkligen vill bli en soldat i militären här uppe i bardufoss. Något som är omöjligt. 
Alltid samma visa. Jag vill ha de jag inte kan få.





Feeling dizzy

Ännu en vecka har gått. Det är lördag och jag är ledig! Ye. 

Jobbade dagvakt igår på spar och tog mig sedan en tur till Narvik (två timmar neråt i landet) hämtade upp Sara och fick träffa hennes föräldrar, dom var super söta! Vi for lite random upp till Arctic för att kolla läget då vi skjutsade dit en polare. Slutade med att vi gick ut i bilen, Hällde i oss en vinare och gick in och fortsatte dricka. Flörtade till oss massa shorts å slutade upp på Nash hos oss och jag gick och la mig tidigt som vanligt haha. 

Idag dör jag.  Känner mig märklig med konstiga känslor. Glad att jag har världens bästa liv i bardufoss med Sara. 




Rutiner

Dagarna här smälter ihop, då alla ser lika ut. Vi jobbar, antingen dag eller kväll, man sover och äter. Samesame. Har under de senaste helgerna fått jobba på spar då även dem sett lika dana ut. Jobb fredag, tidigt upp på lördag för att jobba fram till kl 18. Snabbt hem för att fixa sig och sen festat med några halvdana människor. 
Mina dagar är byggda av rutiner. 
Saknar hem, mina vänner och familj. 
Har ju iallafall Sara som kan få situationen att kännas bra. För trotts all likhet och rutiner i dagarna så är det ändå jävligt kul att bo här med henne. 
Vi gör det kul på vårat sätt. Hon är positiv så jag blir positiv. 

Helgen som var bestod av dessa rutiner. Jag jobbade på spar, vilket ändå var nice! Älskar mitt jobb. Kom sen hem och började fixa mig. Jag och Sara gick bananas hemma. 



Tur vi är så fyndiga. 

Jeanette kom sedan för att skjutsa oss till setermoen. De har blivit något med oss och åka bil! Sjukt kul att festa i en bil haha. Vi åkte iallafall enda till setermoen för att gå ut där. Väl framme märker jag då att jag glömt både legg och kontokort... Så vi plockar upp Sunniva och åker hem igen. Festar ännu mer i bilen (haha..) och går sedan ut på arcitc. Lite folk där som vanligt så var inte så kul. Mötte upp mp och fick åka engelsk millitärpolis bil hem, coolt men misslyckat då jag hade sönder mina nya byxor i bilen på något vasst som stack ut i "skuffen" där vi satt. De förstörde min kväll så jag gick och la mig, ringde nå fyllesamtal och somnade sedan. 

I bilen påväg till arcitc


Arctic höhö




Avslutar med en selfi på oss. 

Denna vecka är rutinerna tillbaka. 
Ska dock inte jobba i helgen, vi funderar starkt på att fira allahjärtans dag i tromsø! På fredag har jag också bott här exakt ett halvår. De får bli ett hotell på de! 😇

Bakishäng

Söndag och sen tillbaka till jobb imorgen igen. 
Gårdagen var nice. Jobbade till kl 18 på spar å sen festade vi. Vi började med en förfest hos oss. Jag, Sara och fyra andra tjejer. Efter ett tag kom några mpkillar (millitärpoliser) hit. Dom var nice och galna haha. Drog sedan ut på Arctic en kort tur, där jag och Sara splittrades. Så jag och jallies blondi kompis tog taxi hem där jallie redan påbörjat ett Nash med hundra galna killar. Jag hade askul haha! 

Ligger nu och väntar på att Sara ska vakna så vi kan köpa pizza på istindsportalen, gledjer meg! 👌 



Jentevosh 

Randoms i en randomtid

Vet inte vart jag ska börja. Tiden här går så snabbt och känns som det är fullt upp hela tiden. Inflyttningen är klar, fick min nya säng idag också, den är super. Hade problem att få ihop den men fick nyligen besök av en full millitär som fixade ihop den. Kanske låter skumt men. 

Har jobbat sönder hela veckan och idag blev det dubbelvakt för både mig och Sara. Vi planerade nu att gå och lägga oss eftersom vi börjar på spar 8 imorgen. Men som sagt så fick vi ett oväntat besök av en killkompis som var på vift efter någon fest vi tydligen missat. Ah så går de när man jobbar konstant.. 

Imorgen jobbar vi till kl 18 sen planerar vi att festa med massa tjejkompisar och förhoppningsvis Nash på mansion (efterfest i vårat hus) 

Inget nytt har hänt utöver det vanliga. Jobbade helg förra helgen oxå, på spar då eftersom vi inte tänker jobba på nattklubben mera pga av konflikter. 
Det blev en spontanare förra lördagen då vi random bestämde oss för att festa efter jobb på lördagen. Blev att jag, Sara och Jeanette tog oss en tur till setermoen och vidare till bardufoss med ett kongenash hos oss. Slutade med att alla satt och drack i vårt badrum och det spårade en aning! 
Är det fel att säga att man tröttnat på en del människor? Jaja. 



Fest bilder.. 


Alltid mysmiddagar hos oss


Jobb på spar 


Förra helgens spontanfylla.. 


lol. 

Ska duscha, kika ut fyllot och sen sova! 
Hadde! 🙏

RSS 2.0