gott nytt år darlings

hejhej och gott nytt år :D hello 2010..

sitter just nu hemma hos emelie och vi ska precis börja fixa oss, kommer dock ta några tusen timmar haha.
sen ska vi möta upp sara, elin och frida sen får vi se hur kvällen slutar haha, en nyårs kyss förväntrar jag mig faktiskt inte i år.. överskattat med någon random haha..

2009 har verkligern varit det sjukaste året, har verkligen träffat massor av nya människor men även förlorat några utan dom närmaste. vilket jag hoppas 2010 kan göra bättre, annars har året varit helt galet, fetaste festerna och de finaste stunderna med vänner. fin fint, hoppas 2010 blir lika bra, om inte bättre.. dock hoppas jag det dåliga inte följer med..

menmen, nu säger emelie att vi måste bärja skynda oss, haha så säger igen gott nytt år !!!1

..goodbye 2009 ! ♥



tagit en fika ;)


we bring sexy backkkkk.

kolla hjärtat i min chai latte, sweeti know..

ett inlägg endast tillägnat åt rosalie hill!!!!

yes är som sagt hemma hos hill på jax nu, jag och rosalie funderar på att åkta och ta en fika blir mysigt :)
förövrigt har jag haft damp hela morgonen sen jag kom hem från klippningen, för har ju klippt mig idag!!! skit kort :(:(:(   men funkar ju alltid med löshår så haha. som sagt damp, kan verkligen inte sluta dampa heller, har nog adhd på rikigt!!

idag blir det kanske att fixa naglarna med johanna och emelie oxå, najjs. bara johanna svarar någon gång..
annars är jag inte säker på hur resten av dagen ser ut. imorrn är det iaf nyår!!! härligt, får hoppas att allt blir som planerar, för varje gång jag är med och planerar så blir allt skit när det väl gäller. men får hoppas på en lyckad natt iaf haha :D och imorgon är det exakt 2 år sedan jag hade min första fylla med catta och rosalie, tycker faktiskt inte det var så tidigt med tanke på att många som fortfarande är mycket mindre redan började innan..

jaja, ska ner och ta mig en cigg med mariella  och roska sen blire nog kupolen ;)

pussss


shopping dag

shululu
sov som sagt hos emelie i natt då, vart att somna runt fem i morse och vart väckt runt halv tolv av hennes små syskon, haha inte mkt till sömn varte. vi käka lite frukost, fixa oss och gick till kupolen, sjukt kallt var/är det, känns som benen ska frysa till is, och hela kroppen börjar stickas som om man ska dö typ..
när vi kom till kupolen träffa vi först dafina med fler, och gick runt lite med dem, sedan träffa vi catta, rosalie och hennes två klasskompisar, kul :) gick runt med dem och så. jag emelie och catta käka även på matpalatset kändes som en evighet sen haha. skit gott!!!

sedan åkte emelie hem och jag, catta och rosalie tog bussen till jax och nu sitter vi bara och tinar upp och vilar oss haha. efter flera timmar på kupolen är man helt slut, med tanke på hur mkt folk det är som blir helt galna nu när det är rea. ska snart hem oxå, väntar på att mamma min ska komma och hämta mig.

dagens köp vart iallafall;

ett paliettklänning till nyår
samt en kort tröja till
en skit söt rosa mössa
en lite hudfärgad/rosa stickad tröja
en svart väst i tyg
och en vit vanlig tröja


ska ut och röka med mariella nu iaf, pusssheeej♥

i'm back..

jaa, tillbaka från bion då.. vart inte göta kanal iaf, fanns två avbokade platser på avatar, så varför inte kolla haha:D dock var platserna längst fram haha, och kändes som effekterna var tusen ggr starkare, ska fan börja kolla bio där haha svär allt vart sjukt läskigt. well..filmen var iaf sjukt j*vla bra så rekommenderar verkligen att man ska se den, ( om man inte är lika sega som vi och inte sett den.. ) ;))

är iaf hemma hos emelie nudå, på trg vilket jag inte varit i på tusen år, men tkr inte hennes hem räknas som sånt haha ;) .. emelie lyssna på dålig svensk hiphop, ja vad ska man säga om dagens ungdommar (??) ..

nej har inget mer att tilläga för dagen, så ska gå upp och tvätta bort mitt smink och byta om.. vill röka, men det går inte :(

smell you later

si comprendoo

shuue. var inge jossan idag synd nog, hon har feber.. men då bestämde jag mig att vara med emelie istället, var ju oxå ett bra tag sen jag träffa henne haha. iaf så åkte jag till kupolen och mötte upp henne, frida och ilina. gick sedan hem till emelie, och påvägen mötte vi även dafina som vi var med en stund :)

nu sitter vi typ i hennes rum och väntar på klockan, haha senare i kväll ska vi även på bio.. och ni kan ju tro att vi ska på avatar men nej tyvär haha finns inga platser så vi ska se göta kanal tre haha, för att sitta och var allmänt störiga så som jag och denise gjorde på våra tider, haha åh :D
'
menmen, nu tror jag vi ska kila ut och göra lite ärenden och öven röka lite, måste ju passa på innan man slutar haha.

kissies ♥

nattblogg

gosh, jag kan inte sova.. har varit så i flera nätter, och fan går runt halv död varje dag typ haha.
sitter iaf och kollar gossip girl i brist på annat, men är sjukt bra så who care ? ;)

imorrn ska jag iallafall träffa jossan, vilket jag inte gjort på sjukt länge, kanske ett halv år? minst (!!) sså vi ska hitta på ngt riktigt kul iaf, härligt!! :):)

syster som fått mig lyssna på låten, men sjukt bra visst ?! haha

jaja, back to gossip girl  . puss och hej


söndag ...

god morgon !

precis vaknat, sov hos denise i natt.. vart en ganska lång natt vi somna runt halv fem och har ingen aning varför, haha. snart ska jag hem och denise ska till blge, yyeyh.. är iaf som sagt hemma i blge igen, men det kunde ju folk bry sig lite mindre om va?  hahah folk kör på  "vi måste ses och blablabla", ändå när jag är hemma har folk inte en enda sekund kvar.. menmen, what to do finns ju så himmlans mkt att göra här oxå och känns riktigt riktigt bra (ironi)  .. nej men hallå, nu ska jag inte klaga.. man får iaf hoppas nyår blir så bra som planerat så någonting på detta lov blir lyckat :)

nej men nu ska jag och denise ta och käka frukost sen tagga..

fuck off, and talk to you later..  :):):)♥

hellu habibi !!!1

shueee!

familjen har kommit och de rullar på. dom andra sitter och kollar på ngt "jul program" och andra lagar mat, själv sitter ja bara här och glor, har inget att göra.. går fram och tillbaka från datorn till fläkten, men som sagt ska ju sluta röka till nyår. ett av mina nyårslöften, blir svårt att hålla men ska försöka haha!

även fast snön och kylan är en del av stämningen till jul, vill jag bara bort.. vill utomlands. till värmen och havet,vill bli bruuuuun!!

onödig fakta igen, men vad ska man göra?



I just wanna tell you're the one that i need
Baby you're the one, the only one for me

So when we get the motion, oh, in the ocean
We keep it goin', keep, keep it goin'
I feel the ? feel emotion
And i just gotta tell you one more time...



god jul people! :)

godmorgon & god jul !!

har precis tagit ett låååångt bad, skönt. nu tänkte jag sätta mig med en kopp te och vindruvor, min frukost (Y) haha, men först tänkte jag bara skriva ett kort inlägg. 

om några timmar kommer resten av min familj, så måste börja fixa mig snart oxå haha!
kunde inte somna igår heller, låg vaken till typ 3 eller 4 ååh.
och så drömmde jag att jag var tsm med Kendra, HAHA ?!?! . snuskkk!
aja, ska fortsätta med mitt så kmr snart ett till inlägg..

kissies och Mary christmas ♥


23.oo -

hej!
kommer inte på ngt vättigt att skriva förtillfället men... tror iaf jag snart ska gå och lägga mej. gammlingarna har ju redan gått och laggt sig så, haha what to do :) jaja, typ ca en timme kvar till julafton, härligt!! 
menmen, har inget bättre att komma me just nu, så hörs imorrn!

mormor & morfar ♥♥   

nattinnattt !


imorgon är det faktiskt julafton!!!!

ja som sagt imorrn är det julafton, känns nästan som skola .. ;o nejdå, inte så allvarligt :) men känner faktiskt ingen julstämning alls, kanske kommer senare (?) . mormor är iaf full gång med att laga all mat och snart ska hon nog ta ner granen oxå haha. annars har jag varit hemma själv hela dagen, vilket jag varit i ca en vecka, mysigt!! (y)

för tillfället sitter jag och lyssnar på gamla klassiker från förra årets "party tider" , haha vilka minnen man har. vi som planerat att vi skulle fortsätta till sommare, men sen kom snuskaporna och alla planer gick i krash, haha!!
härligtaste tiderna iaf, alla vi var som en liten familj, vi hade inga problem med vilka man skulle vara med, var man skulle festa eller var man sedan skulle sova, kirrat och klart!



 
( tomasz favorit.. haha .. )

!!!!11


I try to forgive but it's not enough, to make it all okay..

genom att bara titta på dom här bilderna gör mig bara så irriterad på mig själv. hur har jag kunnat göra så många misstag om och om igen i mitt liv.. gud vad jag saknar allt! jag saknar sommare, jag saknar de underbara vännerna jag haft ( & har just nu.. ) och jag saknar de som betydde så mycket.. även om jag fortfarande är vänner med de flesta, har jag inte träffat de på mer än ett halvår och vad suger mer än att förlora kontakten med de finste vänner man kunnat hitta (!??)
gaah, jag är en sån jävla idiot, och just nu känns det som jag är inne i en fittig jävla svacka som bara gör allting tyngre, jag har mer fiender än vänner & just nu går allting bara åthellvette..


ursäkta min extremt fula min ...



.. jag saknar er, jag saknar dom underbara stunder jag haft både i 9an och under hela sommaren! damn..


som tur är har jag nog några utav dom underbaraste vännerna på jorden kvar i mitt liv (som inte valt att dumpa mig för länge sen, konstigt nog *hehe*) .. och utan er hade jag nog inte klara vardagen lika glatt som jag gör!
Rosalie, catta, Denise er har jag kännt sen jag gick på mellansdatiet och Mariella som jag träffat på senare dar, även om vi bråkar några gånger under långa perioder har vi alltid hittat tillbaka till varandra på nogt sätt, och det är jag glad för.  love you.

god morgon!

haha kan inte sluta skratta åt den här underbara låten, ahhahaa

haha ska sjunga den varje morgon från och med nu!! ≠) right denise (!!!)


DÖD? var det bara jag som var seg och såg det nu att Brittany Murphy dog igår???!





men gud, f*n va hemskt egentligen.. hon var ju en jätte bra skådespelerska och såg ju bra ut oxå.. fick reda på det nyss, och tkr det verkligen är hemskt... ( jag kanske är lite efter .... )

REST IN PEACE !


tre dagar kvar! 21december 2009 .

ja bara tre dagar kvar tills julafton, känns som minst en vecka.. Jag är inte så jätte excited men, som sagt har ju mina åsikter om julen.. vissa tycker det är mysigt att ha familjen samlad, äta tillsammans och stämningen.. visst är det inte tråkigt men,  gillar inte julmaten och så mycket händer det inte som det kan hända på andra tillfällen, du vet..

idag har jag setat och glot på keeping up with the kardashians hela dagen, sen har jag gått ut och gått skit långt, sedan taigt ett bad, härligt! nej men.. har inte hänt ngt värt att skriva om.


nu såhär när man är borta är det först då man får höra allt skit om folk, allt skit snacka folk går runt och snackar om och alla nya rykten som går ( falska för det mest .) och har verkligen lärt mig att just nu och under en lång tid bakåt, har jag inte kunnat lita på en enda person i mitt liv ( möjligtvis min familj men.. ) vad man än säger till en person, från jätte stort till en skit sak, kmr andra veta om det sekunden efter.. inte en enda jävel kan hålla sin lilla fula mun stängd, jag är inte en ängel heller, men pga allt som hänt har jag iaf lärt mig att stänga munnen och inte gå runt och säga andras hemligheter bara för att man inte har något annat att prata om, speciellt inte saker mina vänner säger.. och det är ju något folk inte lärt sig än, så från och med nu ska jag aldrig avslöja en enda hemlighet till någon, är inte värt mödan, för folk berättar vidare och tillslut blir det till en helt annan sak än vad man berätta från början och då får man istället massa konstiga rykten som inte stämmer ett dugg..
så nej, hittils kan jag nog inte lite på en ändå kotte!

tack hej, nu ska jag fortsätta med mitt!
have a nice evening --♥--


dagens låt..


Cause when the roof caved in and the truth came out

hello honey

vakna 9 i morse av att pappa ringde och väckte mej, skapligt trötta var vi.. somna någon gång runt tre igår så, kanske inte är så mkt men, fuck off!

är framme nu, det är läskigt. kl är runt halv 5 och är redan kollsvart. inte kan jag laga mat heller.. sitter själv i en stor villa i mörket, help!

snart är det jul oxå, ser inte framemot det ett dugg.. julmat är äckligt, och njaa inte min grej asså. nyår får man hoppas blir lite roligare iaf.

finns ingenting mer att tilläga tror jag, kommer nog inte skriva så mycket när ja är här, får se. är typ på sämsta humöret just nu oxå..
men men.. talk later hunn's

____________________________♥


asdfghjklössa

sitter hemma hos denise nu iaf, vi kom till djurås runt halv 8. på bussen var vi de enda som inte kunde hålla keften, sedan gick vi till konsum där vi träffa ipren mannen, så söt.. köpte lite att äta och sedan for vi hem, lovely.. nu har vi precis kolla på film och rökt lite. får se hur det blir nu då.  haha något roligt blir det ju iaf, right..
jävla skönt med lov nu iaf, härliiigt

menmen, nu ska väl vi fortsätta med vårat, jävla viktigt kan ja lova..

peace out :)):)♥



ussh, jag blir äcklad av en viss närvaro i denise's hus, snuskigt!

I tried to hold on but it hurts too much..



den har passnat ..

conny

nu har jag och roska precis kommit hem, köpte pizza på vägen oxå, härligt (y)

lite bilder, enjoy ;)











najs va?

har även färgat håret, like it? i don't ...

rrrrawr ..

hejhej,
igår var det ju inte så lång dag iaf
, försov mig så kom till skolan runt halv elva, perfekt till lunch haha bara att det var skit jul mat, snusk.. sen hade ja samhällskunskap sen var dagen slut så haha inte värt att komma dit egentligen.. var inte värt någon dag denna vecka, idag varte ju vara avslutning sen sluta jag.. men ja är ju så pass duktig så jag åker till skola iaf hhaha

just nu sitter ja på jax, i hills vardags rum och väntar på att rosalie ska bli klar så ska vi åka och köpa en flaska vin som jag ska ge till min mormor och morfar i julklapp, haha i brist på annat man kan ge.. men bättre än ngt tråkigt iaf, kommr ju iaf till användning ;) haha, sen ska vi kanske till kupolen och kolla lite, mysigt japp!
senare ska ja  ta bussen hem till denise där jag ska tillbringa min "sista natt" haha sen ska ja åka bort i en vecka och jobba. så denna tråkiga stad blir utan mej i en vecka, hur ska det gå? ;);)

men men, back to business haha ..

♥♥ kiss


In the middle of the pouring rain..

hejhejj..

ja idag onsdag, lika tråkig som alltid, om inte tråkigare (?)  vart att fara direkt hem efter skolan oxå, och där väntade mitt nya löshår (y) slipper jag gå runt och se ut som en skalligt j*vel en dag till haha.. imorrn är det sista "skoldagen" eller vad man nu kallar det, även den längsta från 8 till 4, suuck'ss!

sen ska ja bort en vecka. skönt (?)) haha njaa knappast, eller kanske lite.. men men, så hinner väl inte träffa så mkt folk förutom denise innan då, haha men knappast som någon bryr sig iaf, haha right? omg hatar alla ....

har inte så mycket mer att tilläga än så länge, men ..

kissiesss


" jag svär på walla " (??!)

nabadeey!  .. (?)

jaja, dagen har varit ganska najs faktiskt.. fast har en ganska dålig känsla av matte provet, dock gjorde jag ett spanska prov i dag oxå som jag tror gick skit bra för jag och denise är bäst i klasser, yyees! ;)
juste.. fick en ig varning idag oxå.. welll, som rita brukar säga (catta jag vet att du skrattar när du läser det där)

imorrn är det då en så kallad "klassåterträff" låter som jag är 500 år och ska träffa min klass efter 300.. men nej, klassen jag gick i förra året, asså 9an saknar mig jätte mycket och vill att vi ses . Så kmr bli ganska najs, hoppas jag :)

annars funkar allt helt ok asså, träffa catta idag oxå, hehe efter ett litet pinsamt bråk.. menmen, ibland behöver man ett litet bråk emellan i några dagar så man inte dödar varanda, typ (?!)
så kändes fint, rökte och planera våran senaste grej, haha!
förövrigt har jag och denise varit skit roliga idag...

ska iaf ta och träna nu, smell you later gueys♥

Who cried a river and drowned the whole world..



♥♥♥≤3

!"# ehm....

som vanligt är det ja som gjort fel i allas ögon.. " inlägget raderat" eller hur man ska kalla dwet..
happyyyyyyyy? :)::):):):):):):):):) ...



 



men man ska ju oxå tänka som en viss person sa till mig igår, varför festa när man kan göra andra saker i livet?
hahahah hur dumt lät inte det när det kom från någon som festar istort sätt lika mkt som jag? haah ..

aja.. igår varte ju att kedje röka all by my sellf i ca 2 timmar, tackar man tackar :)
menmen..





!"#¤%

chachaa

måndag idag, härligt fellows! skolan är då inkulderad, yeyyh (??!) men vart ganska mycket skratt ändå, fintfint (Y)
hade även naturkunskapsprov, funkar ju jätte bra att försöka plugga in det ca 45 min innan, fick dock lite hjälp av bahar så ah man får ju hoppas på det bästa..
annars är det ju bara en miljonsaker att hinna med den här veckan..

  • engelska låtttext redovisning
  • historia prov
  • matte prov
  • ännu en engelska redovisning om sydafrika
  • spanska prov ? .. snart



anyway, har fått en ur söt väska av en av mammas kompisar..


kanske inte syns på bilen så mkt men (?) söt ändå..

aja whatever.. byee ♥


söndag.. :(

hellu habibiiss

inte varit så mycket updatering, mest tack vare rosalie -.- menmen.. i fredags vare iaf new moon, hur bra som helst. bästa platserna hade vi oxå :) och igår fyllde som sagt Mariella år, 19! men vart inte så mkt firande, får bli en annan dag ..;o jag,catta, roska och jossan tog iaf en tripp till kupolen, vi kollade jacka åt rosalie och lite annat.
mysigt! :)

omg.. det är redan söndag och imorrn är det skolan, seriöst kmr aldrig förstå hur jag ska klara att gå på den där jävla kuksugarskolan i 3 år -.-' kill me. egentligen är det inge fel på skolan utan folket som går där.. horor, våldtäcksmän, hesttjejer.. APOR! nej uuussssh.

idag ska vi fira iaf min kusin som fyllde år i tisdags, grattis till henne!

nu ska ja börja sminka mej och osv.. ;);)
have a nice day.. ehm not




Apartheid (?!)

today it is friday!

sitter i skolan förövrigt, engelska lektionen har börjat, och vi ska jobba på våran redovsining/uppsats om ett land. denise är inte här och hon har alla antäckningar, great (y) nej men ska börja skriva sj om Apartheid grejen, som är typ det ändå vi har kvar. inte helt säkert på vad allt detta innebär men när denise berätta verka det iaf intressant (!!!!)

anyway, idag blire new moon med rosalie, yyyyeyy!

.. & imorrn fyller mariella 19, så grattis till henne! :):) vet inte riktigt hur det blir imorrn, men middag ska det iaf bli, åh saknar förr årets firande sjuk mkt!!! <3<3 haha och gullungen står och säljer glögg i kv idag, så blir väl att åka dit och kolla haha!

jaja, nu ska jag fortsätta eller börja (?!!) med arbetet.. som sagt är mkt duktigt i skolan, och jag ska inte till hjälp lärare idag -.-.-.-.-..-..- .....

smell you later ♥


saddgfg

chaacha!
ännu en skoldag, ussh! tänkte skippa den egentligen, men jag är ju så duktigt så vart skola iaf.
oj vart ett kort inlägg. VI BÖRJAR NU!!!!
HEEEJDÅ!

tisdag - skola - urss!

Jag & denise är i biblan för tillfället, dom bärbara datorerna som finns i våran koridor är så j*vla sega så vem pallar. har iaf haft idrott idag, och gissa vad? jag och denise var med, haha! första gången på terminen (med min nuvarande klass) , och läraren är skit snäll! jag svär, han är typ as trevlig och i får praktiskt taket göra vad vi vill. idag bestämde vi oss för att ta en promenad medans alla andra fick dansa, HA HA! :) bästa läraren iaf !!!!

matten är just nu inställd, så snart ska vi tejpa mossa på papper (naturkunskap) sen slutar jag, härligt!
kanske ska träffa catten idag oxå, får se hur det blir med den saken. sen ska jag hem och döööö!
juste igår var jag i falun oxå, hälsa på bror som fyllde år, haha!

...& ikväll är det andra avenyn och desperate housewife (stavning ?!? ) finfint (;

puss! ♥

mina skor är försenade!! :(


RSS 2.0