Long week

Måndag igen, som alltid. 
Fick vara ledig en dag sen jobb igen! 
Och på den enda lediga dagen valde jag att vara bakis 😩🔫 

Fredagen bestod av tidigt jobb och sedan var jag iväg och fixade mina fransar, äntligen! Skulle sova tidigt den kvällen, men hela kollektivet valde att festa, hela natten, med stört hög musik. Åh vad jag var utvilad på lördags morgonen när jag skulle på jobb 😌 ...
Jag jobbade 12 timmar på spar, 8-20 och sedan direkt iväg på julbord med hela jobbligan, blev sushi och asiatisk mat för ovanlighetens skull, awesome. 

Sedan fortsatte vi med drinkar på friday's och sedan vidare ut, jättemycket ångest, gjorde av med massa pengar och blev dessutom jättebakis igår! INTE VÄRT DET! 
Vill inte festa på en månad nu.. 
Ska även pröva å sluta röka, wish me good luck. 

Nu jobb, löve! 



Elin och chefen min 



Jonna jag å Melinda 



Elin å kökschefen 

Bakis jag! :(

Utseendefixerade

Dag två i Göteborg och ikväll åker vi redan hem! 
Igår steg vi upp överdriver tidigt för att vara lediga, vi åkte tåg i fem timmar för att ta oss till Göteborg. Måste säga att det är fint här trotts att det dåliga vädret drar ner allt. 

Vi startade resan med att fyllde våra läppar, är jättenöjd trotts att det är stört svullet idag och det ser ut som någon dött på mig. 
Men personalen var jättetrevlig, tjejen som gjorde mina läppar gav mig komplimanger om håret och mina naturliga läppar (innan jag fyllde dem) egoboost ✌️  Sen fick vi ju det sjukt billigt med hjälp av lite kontakter 😏 

Efter det lämnade vi väskorna på hotellet och började våran shoppingrunda. Fick med mig en hel del kläder, bland annat ett par nya jeans, två myströjor, en kavaj, en fest top etc. 
Självklart stannade vi förbi på systemet också då alkoholen i Norge kostar en förmögenhet! 

Vi mötte upp Isa (en tjejpolare från Örebro) på hennes jobb. Hon jobbar ju på MAC så vi passade på att köpa med oss en del smink oxå 🙌 
Vi tre käkade sedan middag på hardrock och drack även några goda drinkar, vi har ju trotts allt en slags minisemester. 
Jättekul att träffa henne då varken jag eller Josefin träffat henne på flera månader. 

Idag som alla andra dagar gick vi oxå upp tidigt, åt en FET hotellfrukost, fortfarande mätt 😪 och begav oss mot newhair, där vi bokat tid för att sätta in nytt hår, finally!! Har känt mig naken med detta korta håret! 
Så nu sitter Jossan och blir fin och snart är de min tur! 

Efter ska vi shoppa mat och dylikt och sedan börjar hemfärden mot Oslo! 

Nej nu dör mobilen och jag ska snart sätta mig i stolen 😍 

Haaaade 


Läpparna direkt efter fyllnad, otroligt jävla svullna!! 

På hardrock med isa och Josefin och massa goda drinkar 

Maten, dog så god! 

Jättesöta tjejer i hotel outfit 

Morgonkaffe på salongen 

Josefin in progress 

My lips today 🙈

Måndag igen

Måndag igen och tillbaka på jobb, fick vartfall en ledig dag. 
Gårdagen spenderades länge i sängen. Hade även städdag igår och sedan avslutades dagen med en middag på Egon med Jossan. Så skönt att inte vara bakfull, ska sluta dricka bara för den känslan 🙌 

Sitter på bussen till jobbet nu. Vaknade i bra tid och han med frukost samt morgonhäng med Jossan och tre andra killar i våran disfunktionella familj, som setat uppe hela natten och spelat, vem gör det? 

Hoppas på en bra dag, förhoppningsvis att orka träna också. 

Hade ☺️




emotionally damaged

Ligger och inväntar mitt andra nattpass för veckan. Sjukt drygt att jag börjar kl 01 och måste ligga och hålla mig vaken för att inte somna och inte kunna vakna. 

Har kollat klart alla big brother avsnitt och i brist på fantasi av filmer slog jag på "the notebook", bara för att jag är såld på romantiska filmer. 
Ett perfekt beskrivande av mig själv är "emotionally damaged" . 
Försöker komma på en logisk förklaring varför utan att skriva i gåtor, de gick inte, så jag lämnar det där. 

Har sovit hela dagen, ätit middag med Jossan och haft ett behövligt snack med Mariella på telefonen! Sjukt spännande dag om jag får säga det själv. 

Ska fortsätta kolla och sedan pallra mig till jobb! 

Hade 








Beslutsångest

Sitter nu på bussen hem från jobbet,  stängde idag därav den sena tiden. 
Är dock inte klar för dagen än. Jobbar natt i helgen och första vakten är ikväll/natt till ca 04.30-05. Döda mig dödens död. 

Hann inte träna idag för jag sov längre, ångest, hinner köra ett cardio pass innan nästa jobb, vet dock inte om det är värt de då jag förmodligen kommer somna på jobbet då! Beslutsångest nr 1. 

Det andra jag har beslutsångest över är att jag blivit bjuden på ett seminarium imorgon, kommer en snubbe från USA och pratar om hans framgång i träningen och hur man själv ska lyckad. 
Hade varit sjukt intressant, och han jag ska gå med har redan köpt biljett åt mig! Jag skulle isåfall möta honom kl 09.30, vilket betyder att jag får ca 3 timmars sömn. Och på det ska jag jobba natt imorgon oxå. Men jag vill!! Dör... 

Annars så gör jag inte så mycket mer här i Oslo atm, förutom att jobba dvs. 
Men nästa vecka blir en lite mer händelserik vecka. 
Tisdag och onsdag spenderas i Göteborg med Josefin, ska försöka hinna träna de andra dagarna, jobb som vanligt, på fredagen har jag tid för fransar och på lördagen jobbar jag först 12 timmar och efter det har vi julbord med jobbet och en eventuell utgång på det. 

Ska fundera vidare över ångesten och sen jobb! 

Hade 

Lost

Omg.. Jag vet ärligt inte vad som händer med mig angående sömn. 
Jag var uppe sedan ca 06 igår och kunde ändå inte somna fören kl 01 och vaknat ett x antal gånger under natten. 
Imorse gick jag iallafall upp i tid och han mina morgonrutiner. Men då ska jag istället hoppa på fel buss och inte märka det fören halva resans gång. Och jag som åkt samma buss i snart tre månader. 
Tackar Gud att jag precis kollar ut och ser städtjejen som jobbar hos oss och såg att hon inte klev på bussen, fick panik och såg då att det var fel buss som jag satt på! Skynda mig av och har tur att min buss åkte precis bakom och hade ett sista lika stopp som bussen jag var på! 

Förutom det har jag hunnit med att hata lite mer på dom jag bor med, för dom tror jag är städerska på deras hotel! Och jag hann besöka Therese på hennes salong för att fixa mitt hår, som förövrig var en katastrof, är nöjd! :) 

Nu; ännu en jobb dag att klara sig igenom! 

Hade 

PS. I love u god! 




Förstörd..

I vanliga fall när jag börjar kl 7 på morgonen brukar jag gå upp 05.30 för att hinna duscha, fixa mig och äta frukost i en skaplig lugn stund för att sedan ta bussen 06.30. 
Idag vaknade jag 06.16... Sitter ju på bussen nu så jag kommer inte sent till jobbet. Dock kan jag inte påstå att jag är särskilt snygg. Borstade tänderna, tog på mig något halvdant, satte håret i en oborstad bulle och sminkade mig på en sekund. Har inte hunnit gå på toa, druckit varken vatten eller kaffe och inte ätit något, nu får jag vänta med mat till kl 13 🙌  

Sen blir jag rädd att jag lärt känna mina rommies lite för bra oxå. En tecken på att jag kommit någon nära är när jag dampar framför dom eller åt dom! 
Det sista jag skrek innan jag gick till bussen var "hatar alla som bor här, fuck off" sen gick jag haha!! :( 
Och jag som skulle gå upp extra tidigt för att ha lite tid med Emma och Robin innan dom reser hem i en vecka. Stört dålig start på dagen, huvudvärk på det.

Hade. 

Hej igen!

Jag har haft många om och men i mitt huvud till om jag borde fortsätta publicera inlägg i denna blogg. Med vetskap om att det finns en del människor jag inte anser borde få ta del av mitt liv. Dock har det nu övervägts med att det även finns människor som jag älskar som läser. 

Sen jag skrev sist så har jag hunnit med att flytta ifrån bardufoss, semestrat i Grekland, flyttat till Josefin i Örebro och jobbat på Max och slutligen flyttat till Oslo, jag drog med mig Josefin hit då jag kom på att jag inte klarar mig utan den tjejen i mitt liv! ☺️ 

Så just i detta nu bor jag mitt i centrala Oslo, jag har fått ett fulltids jobb som låseansvarlig på en matbutik, på Oslos Västkant, bygdøy. Mer känt som ett av Oslos finaste område, kungen har sitt sommarhus där och alla andra är bara snuskigt rika ✌️ Jag har även valt att jobba extra på Max då min förra chef rekommenderar det få hon visste att de behövde personal, och ja, jag är ju i Oslo för att tjäna pengar, så varför inte. 

Dock har jag verkligen kämpat med att trivas här fullt ut, då det funnit många motgångar och jobbiga studer under min vistelse. Men alla posetiva saker och människor har övervägt det vilket resulterat till att jag fortfarande bor kvar här.

Boende: 
Jag bor som sagt så centralt det bara kan bli. Jag har ett dussin matbutiker ett stenkast ifrån huset och så har jag gång avstånd till Oslo city (största gallerian i Oslo), buss, trikk och t-bana, sentralstatinen, barer, klubbar, gymmet, caféer, u name it! 
Dock så bor jag även på Oslos största pundargata, och dagligen stöter jag på tungt nerdrogade heroinister, pårökta svin och andra äckliga människor. 
Samt att de ligger några småbarer utanför och vi har fönstret ut mot dem, så det finns inte en chans i världen att jag skulle somna utan hörproppar! 
På allt det så bor jag faktiskt i ett kollektiv och jag delar denna stora, studentliknande lägenheten med ett helt gäng andra människor från olika delar av Sverige. 
Några människor som fastnat i mitt hjärta och några människor jag absolut inte tål för fem öre. 
Skulle kunna säga att om man sätter upp ett gäng kameror här så skulle detta vara nya big brother huset. 
Så jag saknar verkligen något eget, med mer privatliv och mindre craziness!  

Vi är som en stor missbildad familj och dom har verkligen tur att dom har mig som städar och diskar eftersom, då jag blivit någon slags disk natzi på senare dagar (eller kanske alltid varit en...)
Och faktiskt så har jag haft jävligt många bra dagar och nätter här. När humöret väl är uppe så har det blivit många galna nätter, mysiga kvällar och roliga dagar! 

Människorna: 
Jag kan ju börja med att säga att den som verkligen fått mig att fortfarande stå på mina ben är Josefin. Utan henne hade jag flyttat efter andra veckan, världens underbaraste och godhjärtade vän. Förutom henne så bor jag med tre helt fantastiska människor, Robin, Emma och Theres. Tre människor som verkligen är my kind of people, och jag älskar dom! Vänner för livet kan jag verkligen uttrycka dem som. 

Sedan har jag haft turen att lära känna två helt otroliga tjejer, Elin och Melinda! Två tjejer jag jobbar med och som verkligen gör mitt jobb så pass roligt som det faktiskt är, sedan har jag haft så sjukt kul varje gång jag spenderat min fritid med dem oxå, underbara vänner. 

Sedan har jag stött på en mängd nya människor här i Oslo, både bra och dåliga, några som verkligen gjort stora intryck på mig! 

Jobb: 
Som sagt så har jag just nu en 100% anställning som låseansvarlig på en butik. Det vill säga att jag är chef när butiks och assisterande chef inte är där. 
Tycker det är kul att få mer ansvar och att få vara med och bestämma. 
Sedan har jag haft turen att få sjukt sköna chefer och många bra kollegor (andra mindre bra...) 
Och som jag nämnde tidigare så jobbar jag även extra på Max, ett jobb jag verkligen slitit med att trivas på. Eftersom jag bara jobbar nätter och helger, på ett ställe som ligger mitt på Oslos så kallade "Stureplan" där jag får utså med fulla och höga människor, och en mängd andra idioter, så har det jobbet slitit på mig en aning. Fast har ju turen att ibland få jobba ned Josefin, vilket underlättar en hel del, och många gånger har jag haft det skoj på jobb! 
Jag har dock bett om färretimmar då jag redan jobbar så mycket, och hade troligtvis gått in i väggen om jag fortsatte som jag gjorde. Får se om jag blir kvar där överhuvudtaget, time will tell! 🙌  

Så nu har jag bott här i snart tre månader, och ah, mer blir det som de ser ut just nu. 

Har en tvådagars resa inplanerad med Josefin nästa veckan! Vi tar oss till Göteborg för rehab, otroligt behövligt! 

Sedan får jag även ledigt några dagar vid jul och kommer äntligen att få resa hem! Jag har sån fruktansvärd hemlängtan. Saknar min familj så det gör ont i hjärtat av bara tanken, och saknar mina vänner och deras plus så otroligt mycket att jag skulle kunna döda för att få umgås med dem. Ta mig till julen nu!! ❤️

Detta var att göra en lång historia jävligt kort, då detta är andra försöket jag skriver den här texten. Borde egentligen sova då jag måste kliva upp halv 6 imorgon! 

Så jag tänkte avsluta med att slänga in en hög med bilder från olika delar av min resa fram till nu. Enjoy! 

Jag flög till Rhodos med Jossan 

Och träffade Inga 

Fotade på fyllan med randoms 

Och självklart tatuerade vi oss

Jossan var snygg som alltid 

Flyttade till Örebro och började på Max 

En snodd bild från en sista fest i Örebro innan flytt! 

Myser på uteservering med Jossan och denise 




Ett par spårade utgångar med Elin och Melinda

Myskväll med stora delar av den missbildade familjen 




Fest med mina bästa robin och Emma 


Kundkväll med Swedishmatch 



Bra ögonblick som krävde selfis 

Kaffe på jobbet är ett måste som chef! 

Hade!!! 

RSS 2.0