Med tiden blir man ändrad

Det svåraste är alltid hur man ska börja... 

Herregud, hade faktiskt helt glömt den här sidan. Var nästan ett år sedan jag skrev sist. Kanske var lika bra, då det enda jag gjort 2015 är att jobba. Men nu när jag kollar tillbaka på gamla inlägg så blir jag så glad att jag skrivit dom, att få se bilder och läsa texter, det påminner mig om hur kul jag haft det, och även hur jobbigt vissa stunder har varit. 

Om jag skulle summera mitt 2015, så skulle rubriken stå för "jobb". Jag fick två veckor semester på ett helt år, egentligen skulle det vara en, så tog jag en extra när chefen ändå var på semester. Självklart har jag hunnit med en del roligheter också. Galna fester, drama, nya vänskaper och så en del douchbags 🖐🏽 jag har även hunnit med att flytta till en egen lägenhet här i Oslo också, tillsammans med Josefin! Ett första handskontrakr på en 2a på majorstuen (Oslos västkanten) vilket passar mig perfekt. 

Men eftersom jag och Josefin skiftar mening en gång i kvarten så har vi hunnit, säga upp oss en gång med tanken om att flytta hem till Örebro, men vi ångrade oss, (detta var i somras) vilket resulterade i ett nytt boende och Josefin böt jobb, jag stannade på spar! Nu i november fick vi samma tankar, så jag sa upp mig! I hopp om att kunna flytta till Stockholm. Men då säger vår mäklare att vi inte får hyra ut vår lägenhet i andra hand, och om kontraktet bryts måste vi betala runt 10.000kr. Så nu står jag här, utan jobb, och blir tvingad att vara kvar i Oslo! Alla på spar vill att jag stannar, men jag är bara så förvirrad. Antingen kan jag stanna, ett säkert kort, med bra lön och ett arbeta jag kan utföra i sömnen! Eller så kan jag chansa på att få ett jobb som jag kan utvecklas på, ett jobb jag tycker om. Dock med en osäker lön, och osäkert om jag ens får ett. Jag har varit så nere på senare tider pga jobbet! 
En ständig konflikt i mitt huvud. 

Tänkte avsluta detta inlägg, ihop om att jag håller uppe detta, iallafall ett litet tag. 












































































































  Och så avslutade jag mitt år, med min bästavän på en fest i ett sjukt penthouse med galna människor! 








(Tagen i skrivande stund) 

2016 började med att både jag och Josefin blev sjuka, något jag inte varit på typ 3 år! Även med en hel del besök på espresso house, som blivit våran lilla mötes plats ❤️ för 4 dagar sedan tog vi ledigt för att åka hem till Örebro, Josefins mamma gifte sig! Och så vacker hon var! Och nu, sitter vi på tåget till Göteborg, för att avsluta vår lilla resa på bästa sätt, med att fixa vårt hår! Haha. 

Nu när jag spenderat nästan 2 timmar på att välja ut en BRÅKDEL av alla tusentals bilder jag lyckats tagit under året 2015, så minns jag verkligen vilken bra år detta varit! Ja visst, jag har jobbat så sjukt mycket, och varit väldigt deprimerad från och till, men det är dessa stunder som bilderna beskriver, som jag kommer minnas mest! Ett helt jävla underbart år, med min bästavän i en fantastiskt stad, med många resor och med så sjukt många nya människor i mitt liv! Med en underbar jul hemma i Borlänge med min familj och mina älskade vänner! Som jag förändring saknar varje dag. Jag har sån tur ❤️ 

Nu ser jag fram emot ett nytt år, med nya möjligheter, att kunna välja att lägga min tid på människor som bryr sig om mig. Inte bry mig om idioter som slösar min tid! Att fokusera på träning och hälsa, att resa dit jag vill och att få känna mig lycklig! 

RSS 2.0