Så vad skjer då

Fredag natt ännu en gång! Min dag har varit konge! Sara väckte mig tidligt imorse och sa att köksis inte kunde jobba (hade egentligen ledig idag) , så jag skulle jobba för henne. 
Dagen man blir glad av att man ska jobba på sin lediga dag? Men de blev jag! Så hade en super jobb dag med Sara och Jeanette! ❤️ 
Sedan for jag och Sara till finsness, en stad en halvtimme härifrån. Vi shoppade lite och åt sedan fin middag på en Kina restaurang. Kom hem på kvällen och tog det bara lugnt med jallie (han vi bor med) och peppade lite för imorgen.

Imorgon vankas våran inflyttnings fest! 
Så kul att vi fått höra att halva bardufoss tog det lugnt dag bara för att festa me oss imorgon haha! 

Vårat liv är supert just nu. 






Politik

Tiden går så sjukt snabbt, får panik! 
Nu är veckan snart slut, torsdag, vilket betyde att jag och Sara ska jobba kväll tillsammans! Tror vi träffats högst några timmar sammanlagt denna vecka för vi jobbat så pass olika! Idag blir super. 
Är så glad för vårat hus, jobb och tillvaro! 

Tillbaka till att tiden går fort, så har jag för mig att min nära vän denise sa till mig när jag ännu inte fyllt 20 år, att "när du fyllt 20 så flyger tiden bara förbi" 
Vilken hon haft helt rätt i! Tiden försvinner i ett ögonblick. Blir lite rädd, måste verkligen ta vara på varenda dag. 

Denna vecka har jag varit flitig med att fota våran otroligt fina omgivning. Tappar nästan andan varje gång jag kollar ut från vårt stora fönster i vardagsrummet! Så fint det är här!! 










Olika bilder jag tagit när jag varit ut på promenader under veckan. 


Kollar ut från vårat fönster, ser ut som en målning utanför fönstret!

Nu ska jag fortsätta kolla debat med riksdagen, haha mobbad! Sen vidare till spar för kvälls jobb. 




Helt inflyttade, glada och fria

Vet inte om jag nämnt det men jag och Sara bestämde oss för att flytta ifrån svingen (puben vi Bode ovanför)! Stämde av med en killkompis till oss att vi borde flytta ihop. Så nu en vecka efter vi kommit upp till bardufoss igen är vi helt inflyttade i vårat nya superhus, med namnet mansion. Älskar vårat hus och alla fördelar det ger oss! 

Jag och Sara får äntligen ett varsitt rum, även om det har varit super koseligt att dela rum med henne! Vi har fortfarande gångavstånd till spar samt att vi är helt fria från svingen nu. 

Har jobbat stenhårt hela veckan med en jobbhelg på spar. Har ledigt idag så börjar en ny jobbvecka imorgen. Till helgen har vi planerat in en stor inflyttningsfest på mansion. Så kul att ryktet har spridits i hela bardufoss så kan lugnt räkna med ett 20 tal fresha befal på mansion i helgen! 

Inte nog med ett super hus så är våra nya storebror som vi bor med super! 😘👌

Avslutar med bilder på huset som jag tog i början av veckan, finns dock inte så mycket möbler på bilderna!




Vardagsrummet



Köket 



Ett av badrummen



Våran Walk in closet


Ytterdörren jag och Sara har på nedervåningen 

Sen har vi varsitt rum, han vi bor med har ett stort rum på huvudplanet, två toaletter till, ett extra rum, ett stort förråd, ett mysrum och fyra till stora garderober. 


Nyårs!

Blev ett litet uppehåll på skriveriet. Har haft fullt upp i alla delar av Skandinavien, nästan. 

For till Stockholm på nyår för att fira in året med Sara. Vi checka in på ett hotell som låg precis vid Hötorget, nära och bra. Gick en vända på stan där vi ströshoppade lite bara för att. 
Sedan börja vi fixa oss klara för kvällen på hotellet. 
vi gick sen ut på en fin middag och tog ett glas vin. Super mysigt. Och självklart hamnar vi bredvid två random killar som naturligtvis ska komma från samma stad som mig. 
Nåväl middagen var god och sällskapet var bra! 










Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet för att börja smått ned alkoholen. Vi gick sedan vidare till en för fest med ett gäng killar på ett hotell mitt emot sturecompagniet. Fick se raketerna från takvåningen och skålade 12 slaget med champagn och en random kyss av en random kille. 


Vi fortsätter sedan vidare med de andra till amba där de redan hade fixat bord inne på vipen. Så de tog med oss så slapp vi både köa och betala in oss, supert! Vi kom dit och fick direkt gå in till vip rummet. Jag och Sara var vilse, kände oss som bönder, haha. 
Vi satt med dem hela kvällen och drack! Champagne och olika drinkar, hela kvällen. Sjukt nice sällskap och sjukt rolig kväll överlag. Mitt absolut bästa nyår! 
Kvällen slutade med att jag och Sara tjockade i oss Max! 

Resumé på kvällen är att jag fick vara med min bästa vän, äta god mat och vara lycklig kvällen ut! Allt jag önskade. Sedan stora plus då vi fick sköna människor att hänga med, ett super ställe och se fina raketer! 







RSS 2.0