till vildingarnas land

hello and good bye.

sitter hemma hos emelie i forsa just nu haha. idag vart det forsa cup med sarah emelie louise frida dafina och någon mer kanske haha. anyway var ju inte de bästa matcherna men. dalkurd förlora, hahha och "jaxlaget" vann faktiskt sista matchen enbart för jag och emelie satt på samma ställe som vi satt på förra året när dom vann :)
dock spela typ intryckta smurfar men vad ska man göra lix ? haha

aja, vi får se vad kvällen och natten har att erbjuda för oss nu.

have a nice night, and smell you later ;)♥


kuenekun, galiiiiiii.

nu har morsan köpt en ny dator (y) super. men förövrigt är jag bara irriterad på alla.
egentligen hatar jag folk som klagar på allt och alla och tror att dom är bäst i allt.. men jag klagar ju bara lite grann?

som i inlägget innan märks det väl att skolan sög som vanligt? :) nejdå! helt okej.. förutom en viss jävla kuksugande kingkongs fitta som ska gå runt och tro att h*n är något, och vektipiter'n men han är bara det ibland så det är ju lungt :):):)

funderar stark på att pierca mig i tungan oxå, eller kanske i läppen igen? eller åh jag vet inte, ngt får det ju bli iaf.. tror jag, pengarna kommer imorgon så får se hur allt blir :)

ska duscha nu, sen blire tv ♥

egentligen hatar jag dig mest av allt och önskar att jag aldrig behövde säga ett endaste ord till dig igen, jävla feta kossa, satkärrinng!!!!



fuck you :):):):):)

suuuuuuuuugk

hello!

sitter i skolan för tillfället, har precis haft historia, som bestod av att jag och denise satt inringade av alla blattar, så ah vart ju inte mkt till jobb haha. rengin gjorde även en jätte fin tatuering på sin hand som hon satt och gulla med, hahahah! hon tycker oxå mitt löshår är tant hår -.- .  oj har redan börjat matten.. men..

inte hänt så mycket under de senaste dagarna så.. men träffa carro igår, vi prata ut och känns iaf bra. får se hur det blir med allt, men vi är vänner iaf, great (y)<3

juste min data är fortf trasig, och det är orsaken till de få inläggen haha.

nu ropar matte läraren tydligen, så lär väl gå.

kisses ♥

hahaha ful!


my dator is död !

hello people

inte blivit så många inlägg på senaste tiden, beror då på att datorn är trasig helt död! *suck . så får sitta på min extremp nya dator så länge. :)

kom iaf nyss hem från falun, och måste genast sätta igång att plugga inför jävla kuksugar prov. denna helg var tänkt att bara bestå av pluggande, men vart inte så. igår var da familja ute och åt och grejor så, och ja!

imorrn är det skola, ska man säga yes? haha det är iaf "visning" eller vad man kan kalla det av de olika intriktningarna och valen man ska göra tills nästa år, har ångest.  blir iaf inte att byta klass, känns nästan bra. även om jag klagat ett helt halvår över klassen så.. vafan det är nu man riktigt kommit in i det så. feels good!

måste upptidigt imorrn, SKA TILL LÄKAREN!!

nu ska jag plugga/kolla tv!

poss! ♥



en av tusen gamla bilder som finns kvar på datan! ♥


haha fick bara lov!!!1

vem är bäst, Rengin eller jag ? , blatten eller bimbon? haha -.-  

i miss...

"du skrev till mig, du bad om hjälp.
jag gjorde mitt jobb
är det här nått jävla skämt?"

haha en av många texter som jag laggt ut på bilddagboken. gick in nyss och kolla igenom nästan hela, och gud vilka minnen det finns i dessa bilder!


hoppas man ser texten men, haha första gången jag och denise träffade johanna, jossan, louise, arawan och nett ♥



ungefär 700 år gammla bilder på mig och catten ♥




man ser dock inte hela texten ..
ja fyfan.. gamla tider! ♥

 



stockholms resan när vi konfermera oss, haha sjukt kul♥

 



"falutiderna" haha ja vad ska man säga !


haha ursäkta ??!








han gjorde faktiskt det!! haha och skorna.. så fina dom var! ;o


 

haha ååh!

 / M

 

 


I'm surrounded by liars everywhere I turn.

hellu people!

idag är det tisdag och jag skippa tyvär skolan idag (tyvär? ) . vet inte varför men varje morgon är jag otroligt yr och illamående, är illamående nu oxå men.. tänkt så är jag magsjuk? eeuw!! hoppas inte för ska till skolan imorrn, hallå det är ju spanska, och jag & denise är typ smartast i klassen..ehm..
aja idag har jag iaf inte gjort ett skit, kollat på tv, vart ut och gått med hunden och försökt plugga men nej! fattar ingenting..har även beställt hem nytt löshår, skönt (y) :):):):) care face, haa?
juste jag sitter och kollar på massa sånna här "r.i.p videos" på youtube, fråga mig inte varför men tycker dom är så j'vla fina, och så sorliga gud ja. ;/

men...
.. nu ska jag iaf kolla klart på alla avsnitt på the hills (♥♥)
sså smell you later whores!! ♥






Will you stay with me will you be my love
Among the fields of barley
And you can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold



lovely


JAG FASTNA FÖR DENNA LÅT IDAG, SJUKT FIN! :)




nu ska jag kolla på paradise hotel!!!!!! <3

Monday you can fall apart, tuesday, wednesday break my heart.

måndag, fyf'n.. har blivit så sjukt opepp på skolan just nu, eller på hela situationen. känns som man inte lär sig ett skit där heller, sen helt plötsligt har man prov. att vara i skolan är ju skit samma men om man är där kan man ju lika gärna lära sig, right ? haha aja. idag har varit helt okej, mycket skratt iaf, hahah det kan ju klassen bidra med oxå, räcker med att bara titta på alla när man sitter på lektionen för att börja skratta, men inte på det dåliga sättet dock:), är som bio, fast utan popcorn ;o haha!

förövrigt suger allt annat, och idag var det första gången jag kasta mobilen!! :(:( jag har verkligen damp, adhd..på riktigt!!!!! nej men f'n vad ja börjar tröttna på människor och hur de kan behandla andra, eller hur man ska uttrycka sig? uuush, nej blir äcklad.... pratar inte om någon speciell så ingen behöver ju ta åt sig, (även fast ni borde...)
men kanske sant som min mamma säger, att jag får en kick av att såra och provosera andra människor, ja det är så vissa ser på mig? kan man tänka sig.. nej men fan, jag vill härifrååååååånnn, hatar alla.....


PUSS½!! ::):)) ♥


fan va jag gnäller... :)


Trött – The Hills…

hello

kom precis hem och är fan skit trött, som vanligt då. och visste ni att the hills har börjat? visste inte jag, så ska kolla på de som lagts ut på internet, yey! vet att det är fler som tycker om programet så enjoy :)

igår varte iaf bio och sååe med denise, skit bra film och skit kul, satt några "män" eller vad man nu ska kalla dem,  bakom oss och sa skit roliga skämt till filmen, dom skratta även till våra.. dom skratta dock åt allting dom sa på filmen,  som när dom sa"barnporr" börja dom as garva, haha dom kanske gillart (?!) ;)

nu blire the hills föf'n! :) pusssss ♥



<3 besatt!


now i'll never have a chance


i love it

hello dear friday night - ha ha

yes äntligen är första veckan i skolan slut, och är sjukt trött. har typ sovit varje dag jag kommit hem, fattar inte hur jag kan vara så trött som nu. sitter iaf hos hill just nu och har precis farit runt i hela borlänge känns det som haha :)
menmen, har faktiskt varit i skolan hela veckan på alla lektione (!!) förutom första idag dock för jag försov mig och klart min mamma vägrar skjuta, och så bor man på ett skit ställa där bussarna går en gång om året, yey (y)

aja, ikväll blire najs får man hoppas annars har jag planerat att jag ska sova mycket i helgen, som jag tror aporna gör. för dom är alltid i skolan, varje dag varje lektion alltid. så tror att när det är helg sover dom från fredag kväll till söndag morgon, låter bra right? ;)

menmen, nu blire att kolla på the city och kanske spela ngt spel på datan som rosalie visat haha, kul....

pusssss ♥





grrrrrrr.. ..  

trött som en vilde

hellu,

inte blivit så många inlägg på senaste tiden, fan det är ju skola och man är ju sjukt trött när man kommer hem, orkar inte ens försöka plugga fast jag har två prov nästa vecka och ett till efter det, ååh!

sitter iallafall i datasalen nu, läraren är inte här så man får ju skynda med ett inlägg haha. nej men, idag är typ veckans längsta dag idag oxå , går från 8 till 4, suucks. ;o
sen har vi fått våra papper om valet till tvåan, vilken inriktning man ska välja, har sjukt stor ångest, vill inte ha en ny klass igen, vad var då meningen med första året? gaah, vill bara så flytta här ifrån..
förstår föresten inte vad som är meningen med att bo i en liten skit stad som denna, alla känner ju alla och när man väl träffat någon ny så känner de ens kompisar eller ännu värre de man hatar! ja, fifan..

menmen nu ska jag sluta vara så jävla k'knegativ och fortsätta med min underbara svenska uppgift, som sagt så ska jag börja gilla skolan ( om det nu går ) så man någon gång i livet kan lyckas med något :):)

kisses ♥


ligger hemma och mår skit...

hellu, lite dålig uppdatering men vafan har inte haft orken. mår iaf sjukt dåligt just nu, mår illa som fan och min mage krampar...

igår vart det iaf en natt med madde och linda igen, bestämmde mig för att åka dit runt 11 , så vart en ganska lång natt. och tror vi var på minst 10 ställen och träffa minst 100 personer, om man får överdriva bara lite :)
iaf så skulle dom upp tidigt så känner att jag inte fått min tillräckliga sömn och kmr somna direkt (y)

skola imorgon oxå, yey! förut var jag fan pepp på det, iaf i början så man skulle kunna ha ngt annat att tänka på, och så jag skulle fixa upp mina betyg till topp. men nej, man det är borta och känner nästan att jag vägrar gå till skolan imorrn. fan, kmr ju bli skola iaf men ......

haha men nej nu var jag negativ :P men ska ta och duscha och fixa fram några vettiga kläder tills imorrn så jag ine dampar som alltid. :) smell you later </3

juste sen trodde jag faktiskt man kunde lite på killar mer än tjejer men nej, där sprack det oxå.. ja vad ska man säga, man blir ju lixom äcklad !!!!!111 ;)



klar!!

har precis kollat igenom alla rosa avsnitt, haha fan va bra de är! haha och fan va jag suger som kollar på det. men vem pallar vara vuxen eller ens leka vuxen? japp, jag är ett småbarn! :)

imorrn blire iaf shoppa igen, först ska jag träffa lousie ta en fika kanske, länge sen iaf. sen ska jag träffa denise oxå! dagen borde duga helt enkelt! :)

DET KOMMER MASSA RÖSER FRÅN MINA HÖGTALARE! jag sa ju att det spöka här ;'(








mmmmm.. i like it! gamla tider, haha man var så snygg !!11

min fredag suger!

hej hej känns som jag vakna nyss, men nej det gjorde jag inte.

sov även till ca 2-3 idag, gud måste verkligen börja vända tillbaka tiderna. imorrn ska jag gå upp kl.. 10 :)
iallafall så har inte min dag varit helt förstår, har varit på kupolen och shoppat lite, har köpt en urgullig tröja från gina som är typ "baby" blå och sedan har jag köpt LIP PLUMBER så nu ska mina läppar bli feta, för hoppningsvis haha.

  



förövrigt så har jag tänkt ganska mycket och står nog klart att jag tror fan jag ska flytta (måste dock skaffa jobb först eller bli miljonär), hoppa av eller bara gå kvar ett år, sen flytta och börja om.. kanske gå samma linje, den är ju helt okej eller byta till en helt annan. bara jag kommer bort härifrån, lämnar inget bakom mig iallafall, förutom familjen så är det ingen förlust. 70 % av tiden jag är vaken är jag antingen irriterad, arg eller ledsen och tror nog det beror lite på allt det här! så många vänner jag förlorat och så mycket tillit. så många som ser ner på mig på grund av rykten folk har som nöje på dagarna att komma på. folk jag trodde stod mig nära, brydde sig om mig eller de jag kunde lita på finns inte mera..
nu låter jag som en gnällfitta som inte fått ngt på länge, nej men vafan har tappat livslusten...
hahah skrattar själv åt vad jag skrev, men jag har tappat glöden helt enkelt, och röken iför sig ;o .. får börja röka igen!!!

hejdå!

i was praying that you and me might end up together..




random.....

I've been upset and I've been down
I've been throwing things around
since you no longer here beside me



 



ass¨oommg asså dddah jahvetet.. assså PEPPPPEP...


nej men seriöst, jag vet!! :)


but, you weren't really all that baby

hello sunshine.

gaah, ännu en dag som varit en riktigt skit dag, jag vaknar unt 2 och redan kl 5 börja jag bli trött, har bara legat hela dagen fram tills nu, nu är jag ganska pigg. ingen aning vare är med mig men är väl .. vad heter det, men det runt om kring mig som smittas av alla idioter.. aja skit samma.. känner att mina senaste inlägg varit ganska gnälliga men, hallå.. my life sucks.com , som denise brukar säga :):)
datan laggar till tusen oxå, och kmr antingen börja gråta eller ha sönder ngt.. är röksugen som fan oxå, kmr aldrig kunna sluta röka :(:( kmr bara bli ett fetto med pms som skriker åt alla haha typ..

nejmen imorrn måste jag komma iväg från detta hus, måste köpa kläder, typ..

juste det spökar här oxå, var hemma själv för ett tag sen, så hade jag stängt av tv;n och gått och satt mig vid datan, efter ett tag hörde jag ljud så gick jag ner så var tv på!!!!! så stängde av den och typ sprang up, sen varte så igen!!!!! aja, bättre ett spöke i huset än en ful apknarkare i närheten! ;) nejmenfan..

kisses! ♥

nattiiiii..

har setat och kolla livet enligt rosa fram tills nu, haha som  jag inte kollat på på flera år..  
men ska iaf ta och slagga nu, måste börja vända om dygnet snart är det ju faktiskt skola, haha vilket jag faktiskt inte tycker ska bli så tråkigt, konstigt nog. aja, jag börjar iaf på måndag medans nästan resten av världen börja imorrn!!! hahah

godnatt & kissehs ♥



jag saknar mitt blonda hår!!!!!!!!!!!!1111


jag vill flytta!

hejhej!

idag har varit extremt segt. vakna runt 2 på dagen och har haft typ feber hela tiden. fryser bara av tanken på att gå ut. så i allmänhet har dagen sugit. haha orkar inte ens röra ett finger. är allmänt irriiterad på alla..
speicellt de som HAR EN MOBIL MEN INTE KAN SVARA PÅ DEN! vad ska man annars ha en mobil till då om man inte ska svara när man ringer eller skriver, trycka upp den i röven eller? ja men ja tror nästan det är erat syfte..

har oxå varit sugen på kyckling i snart tre dagar, känner mig som hon i Girl interrupted som spelas av Brittany murphy, läskigt. kanske eftersom ja slutat röka man blir så (?!)  blir iaf galen av det..

asså helt seriöst fan vad jag vill flytta, bara bort härifrån, bort från alla falska människor, bort från alla misslyckade pudarjävlar som borde åka in i fängelset allaihop istället för att ragga småhortjejer och slå tjejer något av det fegaste som finns.. , bort från alla "lösaktiga" (ska inte säga horor för dom är billigare än så, dom tar inte betalt) som faktiskt vet att folk kallar dom de men ändå fortsätter gå klädda som om dom satt i en bastu och fortsätter att knulla runt i "svartasonen" haha. bara att få bo på ett ställe där det är varmt året runt så tror jag inte man skulle vara så depp och irriterad på allt..

sen vill jag kolla på eva & adam oxå men jenny har inte tagit hem filmerna ..................... . . . .


AHHAHAHA DDÖRR!!!

eller okej så kul vare inte men, hahaha lite!!

vad ska man säga..

ja - dagen har varit ganska konstig faktiskt inte går helst inte in på detaljer.. tack för värmen mariella & rosalie, haha och catta fast hon inte var hemma ♥  har iaf kommit hem nu, och tänkte kolla på my sisters keeper, rosalie sa att den var ganska dålig så får se! 
har inte så mkt mer förtillfället, far väl nog in till blge imorrn oxå i guess.. egentligen hur världelöst är det inte att bo här -.- omg.. man blir så jävla deprimerad när det är kallt, och man pallar ju fan inte ens röra på sitt feta arsle.. mkt bättre om man hade ett hus på hawaii, haha right?

haha jaja, nu ska ja börja kolla på film!
talk to you later ♥


hm...


fan va jag saknar att kolla på oc.. svär var den bästa serien som vissades, synd att den sluta.



.....

vill även tillägga att män,killar, pojkar vad man nu kallar dessa djur,  fortf är svin, mer än svin.. och borde helt enkelt slaktas, spec de otrogna jävlarna.. samma sak upprepas om och om igen, vet inte vad ja ska skriva men håll dig till en och endast EN , förstår inte att man kan göra annat? hmm..

nattblogg people

ja vad ska man säga, kl är halv 3 och har precis kollat klart på ett antal gossip girl avsnitt.
som sagt idag var det första gången på länge jag försökte plugga, great (y) visst..
Har iallafal blivit vän med catta efter vårat otroliga bråk vi haft, tror vi måste ha våra bråk för att orka med varandra, haha nejdå men vaf'n även om vi bråkar hundratals ggr kommer jag aldrig förlora henne igen, lovar :))

Jag och denise har även kommit på en av våra bästa drömmar, att polisen ska komma och ta alla knarkarapor och sätta dom i burar och vi ska kolla på och skratta och kasta gamla tomater på dom, deras morsor får endast vara med om de kastar bananer de tänkt äta på dem. haha

aja, har inget mer att säga för tillfället, men ska nog snart gå och lägga mig!

kissies  / m ♥


en bild på mig och emelie från nyår, vi är skapligt slitna men vafan ! :)



ja - länge sen ..

hejhej!

länge sen det vart ett inlägg nu, största delen till varför jag skriver ett just nu är väl för denise min trogna(nästan ända -.-) läsare ville så gärna haha <3

nyår var iaf skit kul, jag och emelie träffa mariella och vi tog bussen till stan där vi träffa massa folk mariella kände från göteborg och där vi tillbringade nyårsafton och 12slaget, haha sedan följde vi även med några folk på efterfest, går inte in på detaljer ta alldeles för lång tid haha. sedan ca kl 5 på morgonen gick jag och emelie till donken för fylle käk, där vi då träffa fredrika och hennes vänner. sedan gick vi till hagalund till någon lokal fest där vi träffa några enstaka folk.. sen blabla och vi for sedan hem:) riktigt lyckat vart det iaf, till skillnad från förut.

nu sitter jag med en ansiktsmask på mig och har bara sjukt tråkigt och är skit trött, ingen aning varför :):)
menmen nu ska jag kanske plugga (?!?!) japp ni hörde rätt, ska faktiskt plugga för första gången haha. och den här terminen ska mina betyg stiga!!

juste har ju oxå spenderat en natt med madde och linda vilket var sjukt kul, och vilket som borde göras om..

aja, kissies ♥♥

RSS 2.0