god morgon!

har precis vaknat för andra gången idag. tar igen all sömn jag missat i veckan jag jobbat.
igår vart det en enkel hemma kväll med film.
efter jobbet tog jag tåget till borlänge, blöt och äcklig. för så klart skulle mitt paraply gå sönder mitt på bron när det spöregnade och blåste, så resten av vägen till tåget gick jag och skyllde allt på gud haha.
träffa denise i stan och vi for på lite shopping, fick med mig hem en jättesöt brun stickad tröja från gina trico, lovely.
senare på kvällen kollade vi på click (som jag grina åt som vanligt..) och sedan shutter island som jag såg för första gången, fyfan va rädd jag var när jag skulle sova sen haha, dock var den faktiskt skitbra.

nu ska jag duscha och börja fixa mig, ska även fixa ordning mat eftersom mor & far är borta över helgen får man inget serverat inte, haha.

sedan ska vi hem till sabrina (bina) och kröka, soft!

jobbet igår fick föresten helt okej =)

pusssssss.



snart så.........

Bryan Greenberg




goddamnhot.

summer of 10.

ännu en jobbdag avklarad, imorgon är det fredag oxå, skönt!!
betyder alltså att jag bara har en vecka kvar oxå inte för det gör så mycket längre men..

imorgon får man hoppas på det bästa och hoppas det händer något, ska iallafall förbi borlänge, blir att träffa denise för fika och förhoppningsvis fynda något,behöver kläder till skolan börjar, vill köpa höst kläder men ändå inte, vill inte att sommaren ska vara över, känns som man inte gjort ett skit sedan peace...

 menmen.. på lördag tror jag nog det blir att åka hem till bina för lite fäst, om folket inte är så otaggade.
annars tar jag med mig folket från avdelningen ;)

intressant....

ska fortsätta med mitt oth! ♥



den första vi kollade på under peace and love, mika haha!

don't be like that.

har precis kommit ur världens snabbaste dusch, och ska snart gå och lägga mig.
men ska uppdatera snabbt om mitt väldigt intressanta liv, jag jobbade idag med, och det var faktiskt inte så farligt. trodde jag skulle få göra värre saker, och idag var jag inte heller lika... klumpig. 
Efter ca 10 minuter på första dagen efter a guy showed me around, välter jag en hel jävla box eller vad man kan kalla det med glas och muggar och allt går sönder, sägs det inte att första intrycket räknas? inte nog med det så fastnar jag i stolar hela tiden, kan inte ens stava till stekt? och så vidare.
så tror inte dagen som varit kunde varit värre.

vill göra något kul, och ser fram emot fredagen = sova♥

ska göra det jag är bäst på nu då, sova.

ciao amigos.




never say never..

jobbet var helt okej ändå, gammlingarna var ju läskiga. men behövde faktiskt inte göra ett skit.. vilket var lite, irriterande? jag satt praktiskt taget bara där och glodde he he. Så¨jag kanske klagade lite för mycket.

kom hem och somnade direkt ändå, hur ska jag någonsin klara att gå upp när skolan börjar.
får se vad som händer men troligtvis ska jag fan ta och lägga mig snart. får blir så här de kommande två veckorna, sen.. får hoppas att det blir stockholm oxå innan skolan börjar.

har inget vettigt att skriva, puss.




i'm done tipping on my toes

jag har ångest, vill inte jobba. jag kommer inte hitta där, jag kommer gå vilse och sen får jag sparken.
jag har ångest, för allt jag aldrig borde gjort, och allt jag gjorde ändå.

vet inte vad jag ska skriva mera, igår firade vi mig och lina, och om jag kommer ihåg rätt någon kevin som fyllde 20. allt vart jättelyckat, kom många folk och roligt folk!! jag spydde inte eller bråkade med någon, måste vara bra tecken.
ändå suger det, allt.

ska snart gå och lägga mig för att komma upp imorgon, vill gråta för det här. JAG VILL INTE JOBBA!! jag vill bara ha pengarna ändå.

screwed up.



Somebody take me back to the days..

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now

I could use a dream or a genie or a wish,
To go back to a place much simpler than this.
There comes a time where you fade to the blackness
and when you're staring at that phone in your lap
and you hoping but them people never call you back.
But that's just how the story unfolds,
You get another hand soon after you fold
and when your plans unravel
and they sayin' what would you wish for
If you had one chance.




jag vill spy...

eller nej, jag kommer att spy innom de senaste 10 minutrerna. har nog aldrig ätit så mycket som idag känns det som,men det har jag ju egentligen, finns ju alltid julafton lixom, kan ju dock bero på från gårdagen som förövrigt var jättekul tack för att alla var så fina och sjöng haha. men vill bara sova så allt försvinner,  först ska jag kolla one tree hill så klart, har börjat om ändå från säsong ett he he.

idag firades det med jättegod mat + massa fika som mamma gjort! sedan kom deras vänner över och jag fick lite presenter av dom, fick även två jättefina ringar av jenny och gustav hihi! denise kom ju oxå och var med på fickat och såklart så sjöng ju även dom för mig =)

så nu när jag äntligen har cash plus att jag börjar jobba nästa vecka som betyder mer pengar så vill jag verkligen köpa nya kläder, men först blir det nog piercing i tungan, om jag vågar!!! många har gjort det på senare dar och skrämmer skiten ur mig när de säger hur ont det gör åh...

jaja nog om detta, ska kolla lite avsnitt,spy lite sen ska jag faktiskt ta och sova, så man taggar för imorgon helt enkelt och får hoppas på en lyckad kväll med mycket folk!

nu har jag varit 17 ett helt dygn och känner ingen skillnad, vilket man inte gör heller. jaja pussss


GRATTTTTTTTIS MIG!

you heard right, idag fyller jag 17 meningslösa år, skämt o-sido :)

jag kom hem kring tolv efter en soft kväll med folk, vart som ett förfriande eftersom det blir ännu mer på lördag hih.
´jag sov iallafall hos emelies faster med emelie så klart, vi plus selma åkte till falun för emelie's hårisättning som förövrigt vart skit snyggt!!! här kommer det... klaget, haha. dock hatar jag falun, hatar människorna där (inte alla då..) hatar staden. den känns som stockholm B, och antingen finns det emos som springer runt och skär sig, jag mena var är trappan!? ,fjortisar som är äckliga eller störda pappor, uh.

men idag är det iaf min födelsedag, och det ska firas med familj :D släkten kommer eftersom hihi. denise kommer oxä förbi en sväng, söft. kommer bli jättegod mat och massa fettofika. och jag har redan fått lite paket, blandannat ett par converse, EN HATT som jag tjatat så länge om, smink pengar och så vidare. och ja... skorna var rosa!

nej nu ska jag inte sitta framför skärmen allt för länge, är ju trots allt jag som ska få all uppmärksamhet idag!! se ironin.

puss, och hoppas ni alla säger grattis ! :)


need to grow older with a guy like you.

Bang bang baby shot me in the heart, in the dark, with the dart of the spark when it hit.
When we met at the spot it was hot, like this song saw the thong, it was on.
Now it's 8 in the mornin' I move on like the Greyhound bus I go town to town and I prey on sluts.
I got to go, so scream out your area code. I'm comin' all the way live from the 310!
I gotta whole lot of love but none like you. You make me wanna stay here in heaven with you.
I'll write your name in the sand, put your hand with mine. Come on baby, shoot your gun in the sky!



LSD,någon?

nej..... jag gick inte upp tidigt idag, men det finns en bra anledning till det. det var någon utan för huset igår, klockan tre på morgonen, så kunde inte sova,vågade inte sova haha!

idag har jag endast sovit och varit hemma?! vet intevarför jag inte gör något, är bara som att jag ligger hemma och väntar på att jag ska äcklejobba för att sen börja skolan igen. det är lov och jag ligger hemma och väntar på bättre tider, som kommer på fredag då jag fyller år haha! då kommer jag att......... ligga hemma! :d

ska nog ut och röka snart, är röksugen men har ont i halsen så orkar inte. har faktiskt varit sjuk ca hela sommaren, vissa dagar bättre än andra :)

fa vad jag klagar, jag hatar folk som klagar, hur kan någon människa vilja lyssna likso`m!  :)

ciao. .

i like big buts and i cannot lie..

onsdag idag right, eller nu är det onsdag igår var det tisdag. som bestod av att umgås med familjen. vilket jag inte gjort på gud vet när. det var mamma och pappas 11 årdag så vi mötte upp gurra på en resturang (ja vet.. stavningen..) sedan åke vi alla hem och körde kubb, och umgicks allmänt. det var faktiskt helt okej :)

sitter för tillfälllet och råglor one tree hill, och nu ska jag slå på det sista avsnittet på den sista säsongen. nästa säsong börjar inte förens september,it's hard....

det är varmt så inåthellvette oxå, och nu är det bara tre dagar kvar tills jag fyller år. så lördag får man hoppas blir lyckat, vilket menas att jag och lina ska firas eftersom hon fyller 18 på torsdag/imorgon(?) .
jag önskar mig.... SPRIT! skämt åsido.

ska kolla sista nu då, gråta massor sedan gå och lägga mig.. funderar på att börja gå upp tidigt bara för att.
ska ju trotts allt börja jobba snart!!!

xo.


Bang bang baby shot me in the heart, in the dark, with the dart of the spark.

... har nog aldrig gråtit så här mycket över en film eller serie, haha kollar äntligen på one tree hill avsnitten som inte funkat förut, och omg vad de får mig att gråta. haha! gråter inte ens åt den där filmen som är så sorlig (?) a walk to remember!!! hette den.

anyway, ska nog ta och kolla ett sista avsnitt innan jag ska sova, det händer verklige så mycket i min vardag right?


skön låt!

kolla några sekunder...

Just gonna stand there and watch me burn but that's alright because i like the way it hurts.


har ju inte nämnt att jag har varit hemma nu i tre dagar. men kom hem efter några timmar bilåkande runt ca halv 6 i lördags, kväll (?). sedan var jag hemma i stort sett en timme för att sedan åka till hill för att ta igen lite. igår åkte vi, alltså jag,catarine och rosalie hem till mig för att bada, vilket var mitt andra dopp i år mycket najs. sedan åkte vi ner och bada igen fram mot kvällen med fler.

de åkte hem idag på för middagen efter nått krossat glas och lite skrik, så idag har jag bara tagit det lugnt. vaknade dock på helt fel sida och irriterar mig på allt, till och med hororna. inge fel på dom lixom :)

har äntligen hittat en sida som kan visa oth iaf, så allt är inte helt åt helvette.
så ska fortsätta med att kolla på det, sedan vill jag ha cigg. men rosalie och catta har rökt upp mina pengar, skämt o sido, jag rökte ju dock oxå...... :)

puss!



love her!

HORA!

jag bor officielkt med horor, så bara säga till om ni vill köpa nån? nej då, dom är gratis.

jävla kuk, vem fan vill jobba med gamla äckliga senila gubbar och kärringar? inte jag iaf, och inte bra pengar jag får heller, mycket bättre att jobba som en jävla lyxhora.
antagligen vill man väl fan åka någonstanns på sin jävla sommarlov, inte jobba som nån annan jävla mellanklasshora......................då är det ju lixom roligare att gå i skolan än att torka gamla i röven, ELLER?!?!

men å andra sidan har ju borlänge redan sina horor att använda sig av, dock de horor som är gratis och en släng av klamydia, men snåla som människor är så tar väl dom gratis hororna...

 :):):):):):)

RÖSTA!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


16 juli

God morgon!

vaknade för en stund sen, har ätit lite och tror jag snart ska ta och sola snart, dock är det måln på himmelen idag.
internett är sjukt segt här så det blir inte ett överflöd av inlägg här inte.
idag är det då fredag och exakt en vecka kvar tills jag fyller år, bäst att alla säger grattis! =)
dock är 17 en väldigt meningslös ålder, likså 19. nej inget att hänga upp sig på.
imorgon åker jag även hem, vet inte om det är bra eller dåligt, händer ju inget speciellt hemma heller, men skönt med min egna säng och nya kläder och så vidare!
men vi får se vad resten av dagen här har att erbjuda, blir iaf pizza ikväll muhahah! ;)

nej, nu gick solen i måln igen, så blir att stanna inne ytterligare några kvartar.

ha'de! :)





All the things I feel I need to say,I can't explain in any other way.

sitter och äter jordgubbar och dricker fanta, och lyssnar på skönate låten.




har solat cirka hela dagen, ändå har jag inte blivit det minsta brun, på gud. Varför tog inte min mamma en spanior istället för en medelsvenne och gjorde barn med..

har även försökt kolla på oth de senaste timmarna, men det funkar inte!!!!! är på sista säsongen och har bara 8 avsnitt kvar så slutar det funka, och det funkar inte på en enda sida heller.

onödigt vetande, ska fortsätta äta jordgubbar och kolla tv istället innan jag går och lägger mig, blir tidigt ikväll, ciao!

eeeha eha

Sitting here, on this lonely dock, Watch the rain play on the ocean top...

visst är det varmt? har hört att det åskar,regnar och what so ever hemma. men här är det strålande sol med endast några få måln och det är 42 grader på mätaren!
så jag ska snart gå ut och lägga mig i solen och steka, dock tvivlar jag på att det blir långvarigt, getingarna dödar mig.

förövrigt är allting bara bra, har fortf ont i armbågen och axeln men, kanske måste kolla upp det.
och så är det massa jävla snorungar som åker runt här, gosh.

min värld är tråkig, jag vet.
what to do.

puss .


Deep Ocean Vast Sea

sitter som vanligt och kollar på oth, samtidigt som jag kollar på E!
Idag har varit en god damn hot dag, och jag har tagit på först dopp i det svenska vattnet, sweet!!!
annars har jag solat, ätit vatten melon och jordgubbar med glass, så svensksommar asså.. Förutom alla j*vla getingar och mygg så är det verkligen mysigt här:)

jag har även fått lite presenter i förtid, välbehövda saker är det, tack mormor och morfar ♥

take care, i know you miss me!


edit: jävla snorungar som skriker utanför, får man döda?


after rain comes sunshine

hela dagen har spenderats i solen, dock har jag inte blviti särskillt brunt...
skönt att vara iväg ett tag, så jag sedan kommer hem för att fira min födelsedag, hur nu det blir?
veckan efter ska jag börja jobba igen, god damn it. i två veckor, sedan har jag en vecka kvar på lovet innan vi börjar igen. jag vill inte börja skolan, jag hatar 94or och känner på mig att alla äckliga ickelandare kommer börja där, euwk.

nu ska jag inte tänka på det och fortsätta kolla på one tree hill, blir nog så hela natten. kommer aldrig klara att sova här, minst 30 grader i skuggan här inne.

aja, kisses!


But thats just because I dig'em so damn bad and I clown when I smoke my pot.

fantasifullt inlägg nedan,  right?

har precis kommit hem från emelie och ska bege mig in i duschen nu.
Senare idag ska jag hem till min mormor för att jobba ihop lite, ganska skönt att komma iväg lite men bara ganska.

igår for jag hem till emelie där hon och louise väntade, louise fixade min header fin va? :)
sedan träffa vi selma och daff vi skilldes sedan åt kring halv tolv för att gå hem.

nu sitter jag färdig för duschen men jag orkar inte, det jobbigaste som finns i livet är att duscha och gå på toa.
och gurra kommer snart med mina saftiga cigg, driver. ah fast ne.

nu ska jag packa resten av grejerna, sedan måste jag duscha!!!!!!!!!

puss, hörs där vi ses.


lalalah.

10 saker som avslöjar mig själv.

Jag hatar folk utan en viss hyvs folk som låter när de äter och dricker, de som gäspar utan att hålla för sin äckliga mun och bara allmänt äckliga personer.
Jag hatar barn, inte alla, inte de jag känner och träffat men resten.
Jag hatar 94or och neråt, med vissa undantag.
Jag har adhd,damp eller något liknande. inte diagnoserat än men det borde komma.
Jag har aldrig ätit sushi
Jag har precis stukat armen när jag hjulade på fyllan.
Jag vill bo utomlands, sveriges väder är äckligt.
Jag vill ha mina cigg som gurra är och köper.
Jag vill lyckas med något.
Jag ska pierca mig i tungan inom snar framtid.

 


godnatt!

nu ska jag sova, har sjukt ont i hela min arm och har hosta som en jävla åsna.
det har ju även blivit ljust, kunenekun.

puss!

Everyday give yourself a mental shampoo

har precis sett att det är några jävlar som fäller träd utanför vårat hus, nu. klockan är halv ett på natten, är det normalt, ganska läskigt känner jag.

har spenderat de två närmaste nätterna hos emelie pga att hon är ensam i huset, soft! i onsdags var vi några stycken och grilla,drack mm,  och igår var det jag,dafina och emelie som endast kollade film och sådant. vi kollade på en film som hette obsessed påminner mig väldigt mycket om en särskild person, sweet.

hemma kväll ikväll/natt soft.

har inget mer att tilläga.

bilderna kommer snart.


And if you wanna hear the rest baby listen to the story as it goes on.

What is life when you can´t take twos
Both the good shit and the blues
Carpe diem
I don´t care if it´s wrong or right
Gamble hard and just shine some light
Carpe diem
But what about the tomorrow
I don´t really wanna know
About all the cares and the sorrow
I ain´t gonna let it show
You put all eggs in one basket
That´s the way I wanna live
You´ll end up stiff in a casket



kan helt enkelt inte sluta lyssna på denna underbara musik, love it.

har iaf kollat klart på ännu ett avsnitt av oth och ska snart börja på ett till, annars har jag hosta som aldrig förr och känns som jag inte gått utanför dörren på några månader, orkar inte. värdelöst sommarlov va? jag vill sola och bada och grilla och allt vad sommaren hör till, damn this boring life + sjukan.

för nöja mig med underbar musik och ciggaretter som dödar min hals, söft.

puss!

påminnelse; snart fyller jag år !!!!!111


aqsdfgthjklö

kollar på oth, kan inte sova.
ska sova iaf.
låter logiskt att en hora till mamma föder sådana horungar.

hejdå!.


Got me a bottle as my only friend .

om det ändå var så..

har inte sovit ett skit i natt, hela natten har gått ut på att hosta och drunkna i mitt eget svett, ärligt.
hela veckan har jag haft hosta men ändå klarat igenom natten eller de timmar jag sovit. hatar att vara hemma igen. vill tillbaka till det bra.

anyway, idag låg jag kvar i sängen jättelänge sedan har jag legat och kolla genom tvns alla inspelningar ätit och data. mitt liv suger it's official.
jag har även blivit sjuk om jag nu inte varit det, om betyder kanske bara att veckan inte var annat än lyckat?
förutom stalkers och annat ovärt! :):):)

fett värtvärtvärt att välja sin egna familj, dock går det inte synd.

häst.





tillbaka!!!

tillbaka efter en underbar och galen vecka på festivalen peace and love. Tror nog jag aldrig haft så här roligt som denna vecka, även om det uppståt saker i mellan åt. ♥ polis, sjukvård och sjuka men men..
tror inte heller jag någonsin varit så här sliten heller, är sjuk som fan, dygnat genom två dygn och varit allmänt alkis, uuh. nu ska jag vila upp mig ordentligt och gå tillbaka till de gamla vanorna, vanligt mat tillexempel!

det bästa var ju så klart jay-z, han var en gud och så jävla snygg, goosh! 
att beyonce var där gjorde ju inte saken sämre, värt!!
efter det kommer helt klart hoffmaestro, har blivit sjukt kär i dom, fett jävla värt!
.. annars har sällskapet, stämningen och alla dessa underbara människor gett mig den bästa veckan.








RSS 2.0