take time to realize

vet varken upp eller ner just nu. har precis sett en av de mer sorliga filmer jag sett, grinade 70 procent av filmen.
Dock så slog jag nyss igång en låt som istället fick mig att le. "dead man walking" , påminner mig om sommar, hemma, vänner.
Tror de var catta som tipsa mig om låten (what else?) och lyssnade på den mycket under min utbildning jag gick innan förra sommaren.
 
Tror jag hamnat i en svacka. kan bero på att jag legat mycket på mitt rum, ätit godis och annat dåligt för min kropp.
Har tappat lusten till att vara glad just nu. längtar tills jag kan träna igen, vill känna mig motiverad till något.
Jag behöver motivation.
 
Jag blir tråkigt nog kvar i bardufoss över påsken. Hade lite grann hoppats på att få åka hem. Det var en sådan motivation jag behövde. jaja.
 
 
finns inget speciellt att uppdatera om just nu. allting står still, och är lite trött på mig själv att jag skriver om samma saker hela tiden. bo ring. finns inget jag kan uppdatera som komma skall heller.
 
 
- sometimes you need to step outside, get som air
and remind yourself of who you are and who you want to be.
 
 

Hemlängtan

Nu är jag lite smått less på stället. 
Saknar hemma. Saknar mina vänner, min familj och bara alla. Är less på att känna mig ensam här. Jag är omringad av många människor men jag känner mig ändå så ensam. Jag antar att de är nu jag ska lära mig något? Att det är typ nice att vara ensam? 
Men de gör jag inte.

Så jävla less just nu. 
Men som de flesta fattar så är min syn på min tillvaro ganska från och till. 

Måste bli självständig nog att kunna vara ensam med mina känslor.
 - 


Long time etc

Länge sen jag klämde fram ett inlägg nu. Kände att efter solfesten hade jag inte så mycket att skriva om. Solfesten är då svart för mig, minns i princip ingenting. Kanske är för de bästa då! 

Annars har dagarna varit dem samma. Veckan som varit har nog varit en av de roligaste jobbveckorna jag haft här uppe i bardufoss. Startade veckan med Saras bursdag (födelsedag)! Åt tårta och massa godis. Vilket vi fortsatte att göra hela veckan. Sedan var veckan i allmänhet bara sjukt rolig. Fick jobba sammen med Sara var dag och blev sjukt mycket skratt. 
Då de nu är Nato övelse och millitären från hela världen är på lilla bardufoss så har de varit stress. Mycket på jobb och milliliter i varje litet hörn på stället, sjukt kul 😄

Men nu efter idag börjar jag från noll, ett nyttigt liv ligger framför mig, -15 kg är mitt mål! Ca... 

Just nu känns de som jag bara har saker att se fram emot! Jag är gira på livet! Solen lyser akkurat i mitt ansikte och jag känner mig nervöst lycklig! 

Så kan jag avsluta med att jag nu (exakt på dagen var i lördags) har varit rökfri en månad! Helt av mig själv, inget tvång från någon kille eller dylikt. Lite stolt är jag då, men jag drömmer än om den där goda ciggen på morgonen, efter maten, på kvällen, till kaffet etc. 












Tillsammans klarar vi allt 

RSS 2.0