veckans horoskåp

Du kan ägna ett helt liv åt att söka efter en mening med ditt liv och aldrig någonsin riktigt hitta den. Meningen förändras längs vägen. Dessutom är du alldeles för mångsidig för att bli kartlagd så enkelt. Så bekymra dig inte över hur du ska passa in eller vad du ska göra. Det du behöver allra mest just nu är medkänsla och andrum.


hej barnunge, tror jag bjuder på den ändå.

dinner time

har precis ätit de sista av grillningen som var dagens middag, medans de andra kyllde de med öl får jag så fint dricka min cola. haha dock är det inte så farligt som de låter. även andra dagen av mina rökfria dagar, inte kommit så långt än men den här gången tror jag verkligen jag kommer klara det, dock lite beroende på morgondagens händelser. snälla gud, hjälp mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ska jag dricka kaffe, och inte göra så mycket mera.

åter kommer med mer tråkigheter.

ciao.

lite lagom trött kanske

gick upp extremt tidigt nu för att göra mig klar för min gthyjuk som börjar tio!
dagen har inte gått bra någonstans hitils heller. började med att sminket vart verkligen skit, hitta inga bra rena kläder. skulle äta frukost och höll på att svälja min tungpiercing och är extremt blek idag.
dock är vädret godkänt,. hörde att det regnade hemma igår.. här var det sol och varmt, hoppas på det idag oxå, solen lyser nu iaf så vi hoppas på de bästa nuva!


vet inte varför jag pepprar med värdelösa inlägg för, gud.

jag är för nervös för att göra annat, åhhhhhhhhhhhhh.

sitter återigen ute på terrasen iallafall. med en kopp kaffe, eller två till mitt sällskap, samt att jag planerar en party helg med anna, länge sedan jag gjorde något riktigt kul. förutom lördagen och mitt födelsedags firande då :)



myskläderna är oxå påtagna.

sommar var det va?

fördriver tiden med mina presenter och den ensamma tiden som får här ute på landet så att uttrycka sig!
förhoppningsvis åker jag även till stockholm på fredag får hoppas. dock en vecka kvar och borde endast fokusera på morgondagen. imorgon ja, åh. är nervös i alla delar i mig själv för den här veckan, vill inte skämma ut mig och misslyckas. själva grejen att jag misslyckas bryr jag mig inte om, bara vad alla andra ska tycka. haha bara bryr sig om andras åsikter hette de va? jag är sämst på att misslyckas, klarar inte av det liksom.



sitter då alltså ute, enda stället internett faktiskt funkar. det vill säga inte är segt.
fastnar inte heller på bild idag, kanske pågrund av den fula frisyren som säger att dagen är över.

pz.


fördriver tiden med att drömma.

jag vill utomlands, tillbaka till alanya! eller spanien. eller bara något extremt varmt land, med bra hav och goda drinkar. fina stränder och fint sällskap. varför är jag fattig gud?


alanya - the doors



funderar starkt att ta den första bästa och dra mig ner till magaluf, låter underbart!


Evan Ross - charlie selby

90210♪s snyggaste.



 !!!!!


gick up halv sex imorse för att skriva teoriprov.

fyllde även år i lördags, 18! bilder kommer inom en framtid.
därför är de kommande bilderna mycket suddiga oxå, har inte kommit igång med alla inställningar på den nya datorn som gavs till mig av mina föräldrar och morföräldrar. tackar och bockar för den :)




hejdå.

vill typ grina, har absolut ingen att prata med, och ah. så nu säger jag hejdå för ett tag.
peace.


if i don't live today then i might be here tomorrow

trevliga tre dagars med hillarna, samt josefine igår.
resten av tiden ska läggas till att plugga körkort som jag börjar ta på måndag.
önska mig lycka till. puss


kommer aldrig förlåta mig själv.

peace and love är över och jag kan inte fatta hur snabbt det gått, och hur många band jag tillät mig själv att missa. mest ångest över allt är att jag missade håkan, något jag aldrig kommer förlåta mig själv för. vill grina om och om igen. plus att min andra mobil för denna vecka vart stulen, fattar inte att folk vill ha en rosa mobil så gärna.
jag ramlade även igår och har två köttsår på knäna och två på fötterna. dom svider, varar och det kommer någon konstig vätska från dom. + att jag har nog antagligen gjort bort mig totalt denna vecka!
dock finns det vissa positiva saker med veckan. jag och min käre vän catta stod längst fram på bob dylan, hade aldrig hört honom förut men skön röst hade han. såg även ziggy marley, hyfsat långt fram. skjut grym var han!
samt the ark, maskinen, kings of leon och mando diao (y)



ångest som fan asså, FAN!!!

RSS 2.0